„Klubrádió
Publicisztika
Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete

A chemtrail ugyebár egy vegyi csík, amit nemcsak a katonai, de a polgári repülőgépek is maguk után húznak-vonnak, hogy a belőlük kihulló méreggel megritkítsák a Föld népességét, hogy aztán a maradékot egy szűk elit uralma alá vonhassa. Állítólag nanorobotokat is szórnak, amelyek belélegezve agyvérzést, infarktust, esetleg agysorvadást okoznak, bár ez utóbbi a teória hívei között már post festa.

Pészah – Dési János jegyzete
Publicisztika

Pészah – Dési János jegyzete

Nem kell az egyiptomi szolgasághoz mérni természetesen a helyzetünket, mert haj' de örült volna az az egyiptomi rabszolga, ha csak az lett volna a gondja, hogy elveszik a színházát, meggyalázzák a moziját, birtokba veszik a könyvkiadását, leigázzák az iskoláját, félkegyelmű nyaloncokkal hazudják tele a világot és ellopják még, a... hmm mi is legyen a példa.... Megvan! Ha a fáraó kedvenc gázszerelője a nevére veszi a piramisokat és az egész Nílus partot felparcellázza, lebetonozza és jó pénzért kiárusítja.

A kutya ugat – Szénási Sándor jegyzete
Publicisztika

A kutya ugat – Szénási Sándor jegyzete

Az Adria Winch 2022-ben 700 000 euró értékben adott el az oroszoknak többek között finn és német gyártmányú alkatrészeket, 2023-ban viszont tulajdonost váltott. Az új menedzsment pedig megesküdött az anyja életére, hogy a rizikók elkerülése érdekében tényleg lemond az orosz business-ről. Persze nem mondott le: a fiókcégeken keresztül ebben az évben 1,2 millió dolláros forgalmat realizált az orosz hadihajó iparral.

Egy kis segítség O.V.-nek – Szénási Sándor jegyzete
Publicisztika

Egy kis segítség O.V.-nek – Szénási Sándor jegyzete

A helyzet tehát az, hogy Belgium demokrácia, néhány korlátolt, és hatalommal rendelkező polgára viszont a legjobbkor játszott Orbánék kezére, akik most annyi vesztett meccs után újra tematizálhatják a közéletet azzal, hogy lám Brüsszelben a szabadság és az elnyomás erői küzdenek, és nem kérdés, hogy ők minek a mártírjai.

Arató András: Vigyázó szemetek északra vessétek

6/03/2023 21:13

| Szerző: Arató András

A mi rezsimünk elküldte négy jó emberét expedícióba... Erre mit nem mondanak Vejnemöjnen ükunokái? Nem parlamenti küldöttség ez, hanem egypárti. Belepofáznak a magánéletünkbe! Legközelebb már az alsógatyánk színét is ők akarják diktálni nekünk! Ha egyszer azt mondjuk, ez a mi országunk házának a delegációja, akkor ez a mi országunk házának a delegációja.

Ezeknek semmi sem jó. Jó főméltóságú uram és kormánya intézkedett, mert kérték tőle, s ezért ő ígérte volt, társadalmilag egyeztet, most meg ippeg ez nem tetszik a brüsszeli zsoldosoknak.

Sőt, túlteljesítésre is vállalkozik a mi kedves rezsink, vagyis rezsimünk, kiterjesztené az ő demokráciáját Helsingörön túl is. Elküldte hát négy jó emberét expedícióba, fölfedeznék ők akár az Északi Sarkot is, ha éppen nem lenne az már fölfedezve tolakodó népségek által. Pedig addig is, amíg távol vannak, hiányoznak ők a magyar csillagok egéről, magának Hende komámnak a dolgos kezét kell nélkülözni idehaza, pedig lenne mit, hisz’ közelg a vetés ideje.

Polgári Piknik Kötcsén
 
Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselő érkezik a kötcsei piknikre 2018-ban Trump-pártiságát hirdető sapkában. Fotó: MTI/Varga György
 

Erre mit nem mondanak Vejnemöjnen ükunokái? Nem parlamenti küldöttség az, hanem egypárti. Belepofáznak a magánéletünkbe! Legközelebb már az alsógatyánk színét is ők akarják diktálni nekünk! Ha egyszer azt mondjuk, ez a mi országunk házának a delegációja, akkor ez a mi országunk házának a delegációja.

Éppen a leginkább érdekeltekkel, a svédekkel és a finnekkel próbálja megvitatni a mi pártunk és kormányunk az ő felvételi kérelmüket, és tessék, ilyen infantilis daccal kell szembenéznie. Persze ahol az agressziót már az óvodában beleverik a gyerekekbe, ahol a hatéves beszél angolul, ott nem is várhatunk mást. Mire a kicsik megkezdik az iskolát, már egyiknek sem az a neme, amivel született. Ezeknek a finneknek se’ ásványi kincsük, se energiájuk, földművelésük szinte nulla, az egy főre jutó GDP-jük mégis nagyobb a németekénél – e mögött biztosan valami magyarellenes suskus rejtőzik. A svédek? Náluk, kérem szépen, orvosok gyógyítják a betegeket! Ezeknek még tisztes inflációra sem telik!

Szóval, ami a lényeg, a mi kormányunk a döntéseit erőteljesen egyezteti társadalmilag. Mert mivel is mérhető ez az egyébként teljesen felesleges macera? Az idővel, a drága idővel. Amióta az ígéret fölcsendült, megvalósul ezerrel. Számoljunk utána. A svéd és a finn NATO-belépés ratifikációja külön-külön is 180 napja tart. Az összesen 360. A KATA és a MOK törlése a hon fogalomtárából egyet-egyet vett igénybe, így máris 362-nél tartunk. Ezt a számot el kell osztani az ügyek számával, azaz néggyel, az eredmény 90,5! Hát mutassanak egy olyan országot, amelynek törvényhozása minden egyes döntésén három hónapot rágódik a néppel közösen! És még nem vagyunk a végén, hiszen nem tudhatjuk, mikor határozza el magát a Kossuth téri felvételi vizsgabizottság.