„Vásároljon

A Klubrádió zenés, irodalmi műsora Pályi Márk szerkesztésében jelentkezik hétfőnként. A műsorban hétről hétre költők vagy írók olvassák föl megjelenés előtt álló szövegeiket, és zeneszámokat hoznak mellé, amelyek befolyásolták a szövegeik megszületését, alkotói pályájukat, meghatározták életük fordulópontjait. A zene itt nem az okos szó elhallgattatását, hanem az ahhoz fűződő viszonyunk elmélyítését segíti. Nem csupán díszítőelem, hanem rajta keresztül tudunk meg a vendégünkről fontos dolgokat. Pályakezdőktől a szakma nagyjaiig sok mindenki megfordult már a stúdióban, és számos fiatal színész felolvasása gazdagította a tartalmazt. Időről időre pedig rendhagyó adásokkal lepik meg a hallgatókat a műsor készítői: egy-egy ismeretlen, de nagyon érdekes szövegről vagy témáról esik szó.

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Locker Dávid: Pappa Pia
Belső közlés

Locker Dávid: Pappa Pia

2021. március 27. 19:30

A Klubrádió honlapján minden hétvégén közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. Ma Locker Dávid Pappa Pia című versét hallgathatják meg Valcz Péter színművész előadásában.

Nagy Ádám: Beatrix
Belső közlés

Nagy Ádám: Beatrix

2021. február 28. 16:31

A Klubrádió honlapján minden hétvégén közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. Ma Nagy Ádám Beatrix című írását hallgathatják meg Göndör László színművész előadásában.

Mécs Anna: Nem
Belső közlés

Mécs Anna: Nem

2021. február 14. 11:24

A Klubrádió honlapján minden hétvégén közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. Ma Mécs Anna Nem című elbeszélést hallgathatják meg a szerző előadásában.

Kárpáti György Mór: Szonja 04
Belső közlés

Kárpáti György Mór: Szonja 04

2021. január 31. 21:55

A Klubrádió honlapján minden hétvégén közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül. Ma Kárpáti György Mór Szonja 04 című tárcáját hallgathatják meg Székely Rozália színművésznő előadásában.