„Klubrádió
Publicisztika
Nemcsak matek – Szénási Sándor jegyzete
Publicisztika

Nemcsak matek – Szénási Sándor jegyzete

Anna Arutunyan, a CNN elemzője szerint Ukrajnának kell engednie, és nem a Nyugatnak döntésre jutnia, mi lesz abból, ha Putyin győzelemmel vonul le erről a sakktábláról, a nagyszájú Nyugat pedig megalázottan. Az orosz birodalmi álmok dagadnak tovább, és ezek, mint a kelt tészta, idővel mindig kifutnak a teknőből. Ez az elemzőnek eszébe se jut. Ő úgy számol, hogy egy 37 milliós nép nem győzhet le egy 143 milliósat, és ha Kijevnek nincs félmillió új regrutája, hát tegye fel a kezét, már bocs.

Szerelvényünk a vakvágányon zavartalanul vesztegel – Rózsa Péter jegyzete
Publicisztika

Szerelvényünk a vakvágányon vesztegel

Az új köztársasági elnök már eddigi munkája során is mindenben megfelelt a központi akaratnak, alkotmánybíróként is a vezér akaratával egyezően csapott el népszavazást, ellenzéki beadványt és mindent, a helyére lépő jogtudós pedig szintén a vezért és kormányát szolgálata igen jó pénzért minden olyan ügyben, amikor jogvita támadt a nemzetközi porondon.

Menza – Józsa Márta jegyzete
Publicisztika

Menza – Józsa Márta jegyzete

Soha sincs korán ahhoz, hogy felnőttnek tekintsenek, ám most úgy látszik, ahhoz sincs késő, hogy felnőttként gondolják azt rólunk, hogy ne tudnánk választani tényleges, és nem kamu alternatívák közt.

Vákuum – Szénási Sándor jegyzete
Publicisztika

Vákuum – Szénási Sándor jegyzete

Ahol józan ember nem állítja, hogy az ellenzék pont olyan elviselhetetlen, mint a hatalmi elit, mert ez nyilvánvalóan hülyeség, viszont mindkettőt dettó utálja, ott a térfogatnyomás olyan alacsony lesz, hogy valami feltétlenül ki fogja tölteni a teret, a mi esetünkben ez a se nem párt, se nem szervezett civil mozgalom, ami az influenszerek laza csoportját jelöli.

Fóliázni már nem lesz elég?! – Selmeci János jegyzete
Publicisztika

Fóliázni már nem lesz elég?! – Selmeci János jegyzete

A világ szégyene, hogy hatályban van egy törvény, ami szerint a heteroszexualitás oké, a homoszexualitást viszont megmutatni bűn, de azt talán már a fideszes szavazók egy részének is látványos szégyen lenne, ha a magyar gyerekek jobb létéért kormányzás helyett megint fóliázni fognak még azután is, hogy amúgy kegyelmet adtak egy pedofil segítőjének.

Fideszes ujjgyakorlat – Rózsa Péter jegyzete
Publicisztika

Fideszes ujjgyakorlat – Rózsa Péter jegyzete

Nagytekintetű miniszterelnök úr, Ön egy kisujjnyi erkölcsi tartást nagyít fel ember méretűvé, hogy ezzel egy újabb trükköt produkáljon, hátha beveszi a többség. Egy kisujjnyi igazságot szokott ön óriásplakáttá, vagy hangos nemzeti szózattá nagyítani, de ezúttal melléfogott.

Mielőtt még baj lesz – Szénási Sándor jegyzete
Publicisztika

Mielőtt még baj lesz – Szénási Sándor jegyzete

Hirtelen kiderül, hogy a tejszőke ukrán kislány gondnélküli iskolai beilleszkedéséről szóló film jó szándékú megtévesztés, az ukrán és a lengyel nyelv egyáltalán nincs olyan közel egymáshoz. A napi konfliktusok száma nő, a lengyel állammal szemben is, amely nem engedélyezi, vagy legalábbis az elmúlt évben még nem engedélyezte az abortuszt az ukrán nőknek sem, holott ők nyilvánvalóan nem lengyel állampolgárok.

Kardos András: Fasiszta kommunizmus

1/08/2023 16:49

| Szerző: Kardos András

Minden diktatúra régi trükkje, hogy a saját belső szükségletéből fakadó nyelv- és értékkészletet – amit egy kiválasztott csoport, klientúra saját valós vagy vélt érdekei szerint mozgat –, nos, ezt a nyelvet és a nyelvben artikulált kirekesztő és antihumán érzelmeket egész egyszerűen az "ellenségnek" tulajdonítja.

Minden diktatúra régi trükkje, hogy a saját belső szükségletéből fakadó nyelv- és értékkészletet – amit egy kiválasztott csoport, klientúra saját valós vagy vélt érdekei szerint mozgat –, nos, ezt a nyelvet és a nyelvben artikulált kirekesztő és antihumán érzelmeket egész egyszerűen az „ellenségnek” tulajdonítja. Nincs ebben semmi újdonság, régóta így működnek az önkényuralmak. Az „ellenség”, miután a hatalom nyelvileg kiszorítja őket a közösségből, a nemzetből, sőt tán még emberi mivoltukat is kétségbe vonja, nem tehet mást, mint védekezik, bizonygatja, hogy ő is ember, ő is a nemzet része, ő sem eszik gyerekeket reggelire, de ezzel már egy olyan védekező pozícióba kerül, ahonnan igazából nincs kiút. Ez egy verem, a vereség gödre, innen lehet kétségbeesve ordítani, de kimászni nem, mert az önkényuralom azonnal hol nyelvileg, hol nyersebben: lecsap.

A Fidesz régóta él ezzel az eszközzel, és régóta sikeres is ebben: a 2,5 milliós szekta alig várja, hogy az ellenség, tehát a migráns, a Soros, a liberálbolsevik akárki újabb és újabb pofáncsapást kapjon, hiszen tudják ők: az ellenség maga a Sátán, maga a Gonosz, tehát januártól decemberig minden nap el kell ismételni: vigyázz magyar, reszkess magyar, mert jő a Sátán, és megerőszakolja gyermekeidet, ellopja a nemzetedet, nem ismeri el Istenedet, kultúrádat, egyáltalán a liberálbolsevik gyűlöl téged, még a létedet is kétségbe vonja.

Gyönyörű példája ennek az általam amúgy is igen preferált – mondom preferált, nem gyűlölt –, Bayer hordószónok úr, akit pártja és önkényura a vezérszurkoló, akarom mondani a vezérmegmondó szerepébe helyezett, a maga szempontjából okkal. A nem tehetségtelen, ám mindenféle morált nélkülöző gyűlöletbajnok képes arra, hogy mindazt a megvetést, kirekesztést, szubhumán gyűlölködést, amit néki szét kell terítenie széles e hazában, ráadásul oly módon, hogy mindezt a mocskot az „ellenség” számlájára kell írni, nos ebben Bayer doktor helyt tud állani, valóban. Oly tehetséggel önti az önkényuralom gyűlöletnyelvét az „ellenségre”, hogy még tán a vele együtt-nem-gyűlölködők közül is sokan beveszik, hogy a liberálbolsevik progresszivista istentelen brüsszelita ármány el akarja tüntetni országunkat a népek nagy családjából.

Lássunk egy friss példát Bayer munkásságából:

„Az őrültek mai utódai szerint a világmegváltás úgy jön el, hogy felszámoljuk – felszámolják – a normális emberek minden magától értetődő, természet- és istenadta identitását, vagyis a vallási, a nemzeti és a nemi identitást. A megváltás előszobája tehát az identitás nélküli ember. Vagyis a tulajdonságok nélküli ember. A nem ember ember. Akinek nincs hazája, istene, de már neme sincs, ebben az ürességben, ebben a semmiben manifesztálódik a „mindenki egyenlő” régről ismerős elmebaja. Elővették, leporolták és dünnyögik az „új mesét, fasiszta kommunizmusét”. Istenem, de régi mese ez. Csak átírják kicsit. Az új meseírók írják át a hajdanvolt, régi, „elavult” meséket. Nincsen többé jó és rossz, van ellenben sok „új identitású”, vagyis beteg zombi. Már megint komolyan gondolják és gyakorolják, hogy a gyermekek nevelése – már ha kell egyáltalán gyermek – nem a szülők, hanem a „felvilágosultak” dolga. A falanszter „tudósai” döntenek.” (Magyar Nemzet)

Bayer cikkének a címe: A gyűlölet mint lelki igény. Telitalálat. Ki kell találni, Musil után szabadon, meghamisítva persze az írót, hogy a progressszivista – most figyelj József Attila! – „fasiszta kommunisták” feltalálták a „tulajdonságok nélküli embert”, a természet- és istentagadó nihilistát, az identitás és nem nélküli lényt. Mert a liberálbosevik szubhumán véglények, gyűlölik az embert, a nemzetet, a családot, a gyereket, ugyanis ők megszűntették a jót és a rosszat, magyarán, a falanszter „tudósai”, magukat „felvilágosultnak” álcázva elő akarják állítani az „új embert”, az identitás nélküli „beteg zombit” – így Bayer szeretetbajnok.

SuperZsolti
 
Szeretetbajnok
 

Ez a szeretetláva, amely mint a működő Vezúv tör elő szinte naponta a diktatúra kommunikációs magmájából, Bayerrel az élen, egy kétforintos trükk alapján működik: kend be szarral azt, aki ne legyen, ne úgy legyen, ne zavarhasson téged, miközben elveszed a vagyont, az állást, az Intézetet, a színházat, a Balatont, a Hegyvidéket, akkumulátorozod az országot, egyszóval minden, de minden disznóságodat el kell adnod. Egyszerű mint a pofon: még József Attila is elég hozzá: ezek túlnan, az USA-ban, Brüsszelben, és a globalizált mindenhol: ők a fasiszta kommunisták. Érted népem, hogyne értenéd: már a nagy költő is megírta: a mai világ rémurai, a fasiszta kommunista globalista mingránssimogató gyereknemváltó műtétben utazó, LMBTQ-védő, szegény magyarokat gyűlölő, megvető, eltüntető, szubhumán véglények. Ja, mellesleg, degeneráltak, elmebetegek, nem normálisak.

Ők ma a fősodor, ellenük kell drága magyar véreiért Bayernek harcolni, küzdeni, megvédeni hazát, nőket, gyerekeket, sőt magát a Jóistent is. És az a helyzet, hogy ez a nyelvi szörnytelevény működik. Ugyanis nem kell más, mint B-közepet nevelni a fél országból, akik kontroll nélkül imádják először Orbánt, másodszor a diktatúráját, harmadszor pedig a közvetítő nyelvi paneleket: nincs is annál szebb, mint amikor az inflációt Brüsszel, az oroszok aljas háborúját az USA nyakába varrjuk, az áremelés a multik bűne. Egyszóval: fasiszta kommunisták szívják a mi drága vérünket, fuvolázza Bayer néptárs, beemelve a manipuláció műanyagflakonjába Musilt, József Attilát, és bárkit a világtörténelemből, hiszen minden ingyen van. Hopp, mondja a diktatúra, az enyém minden, ami nekem köll.

Fóliázzatok csak barátaim, fóliázzatok. Elég, ha izzik már a könyvesbolt is a gyűlölettől, amit természetesen, a nemváltást akaró, műtétbarát fasiszta kommunisták kényszerítettek ránk.

SZABADSÁG KLUB KOMMENT GOMB