„Klubrádió
Kulcsrakész

Várjunk vagy vágjunk (bele)? – Mennyit ér a lakásom?

22/08/2023 18:09

| Szerző: Klubrádió

Az elsőlakás-vásárlást tervezők között magas arányban vannak azok, akik az otthonteremtési támogatások igénybevételével tennének szert saját ingatlanra, közülük sokan már csak az idei évben élhetnek a jelenlegi lehetőséggel. A "városi” CSOK eltörlése és a Babaváró támogatás módosítása számos fiatal pár vagy gyermeket nevelő, tervező család otthonteremtési vágyainak újragondolását vagy a tervek megvalósításának előre hozását eredményezheti. Marad az albérlet? Mennyiben befolyásolja ez a jelenlegi eladási árakat? Mai adásunkból erre is választ kaptunk.

2023. augusztus 22. Kulcsrakész (2023. augusztus 22., kedd 14:00)
49:19
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László
A Klubrádió ingatlanpiaci műsorának "ármeghatározó" adásában régi ismerőseinket, Benedikt Károlyt, a Duna House PR és elemzési vezetőjét, Róder Miklóst, a Local Home ingatlanközvetítő tulajdonosát és Kvanta Tímeát, a Local Home ingatlan brókerét látta ma is vendégül Kárpáti Iván.

Forrás: Pixabay
 

Szakértő csapatunk néha egymással is vitatkozva, néha pedig tűpontosan megegyező becsült árat meghatározva segítette hallgatóinkat, akik kíváncsiak voltak rá, hogy mennyit ér a lakásuk. Repkedtek a különböző irányítószámok, utcanevek, négyzetméterek és egyéb fontos ingatlanparaméterek, amire vendégeink az adatbázisukra és tapasztalatukra támaszkodva meg is mondták az ingatlanok hozzávetőleges árát.
Azt azért ne felejtsük el, ahhoz, hogy pontosabb számot lehessen meghatározni, látni kellene a lakást!

YouTube-csatornánkon az adás videófelvételét is megnézheti:

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Jövő héten társasházi problémáikra látjuk el önöket tanácsokkal.

Kulcsrakész 
2023. augusztus 22., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László