„Klubrádió
Kulcsrakész

Mennyi? Harminc. Mi harminc? – Mennyit ér a lakásom?

1/08/2023 18:35

| Szerző: Klubrádió

Az újépítésű piacot ért hatások hosszabb távon jelentkeznek. A beruházók számításai most nehezebben hoznak eredményt, ezért inkább várakoznak, és nem kezdenek bele nagyobb újépítésű projektekbe. Ebből adódik, hogy kevesebb lakás lesz, bár az áruk nem feltétlenül csökken. Érdekes, izgalmas ingatlanpiaci félév elé nézünk, mondta elemzési vezető vendégünk Kárpáti Iván "ingatlanár meghatározó" műsorában.

2023. augusztus 01. Kulcsrakész (2023. augusztus 01., kedd 14:00)
49:56
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László
Kulcsrakész magazinunk "mennyit ér a lakásom?" adásának szakértői Benedikt Károly, a Duna House PR és elemzési vezetője, Róder Miklós, a Local Home ingatlanközvetítő tulajdonosa és Kvanta Tímea, a Local Home ingatlan brókere ma is bújta az adatbázist, kalkulált, számolgatott és végül meg is határozták hallgatóink lakásának körülbelüli árát.

Azon kívül, hogy vendégeink virtuálisan végigszaladtak a városon, a műsorból azt is megtudhattuk, hogy egyik meghívottunk miért késett egy kicsit; hogy nagyon nyár van; illetve hogy – bár ma is többször elhangzott a bűvös egymilliós négyzetméter ár, de – jelen pillanatban lejtmenetben van a piac, sok a bizonytalansági tényező.

Forrás: Pixabay
 

YouTube-csatornánkon már az előző adás videófelvételét is megnézheti: 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Jövő héten ingatlanjogi tanácsokkal segítjük önöket.

Kulcsrakész 
2023. augusztus 01., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László