„Klubrádió
Kulcsrakész

Szokás, jog – "Ingatlanjogi ügyes-bajos"

23/05/2023 19:06

| Szerző: Klubrádió

"Az igazságtalanság érzése univerzális. Minden emberi lény érezte már. Ennek a heves érzésnek köszönhetően vágyunk évszázadok óta több jogszerűségre és elismerésre fizikai, pszichés, valamint társadalmi elfogadás és egyenlőség terén. A cél mindig az, hogy igazságot szolgáltassanak nekünk, és hogy olyan világ épüljön, amely jobban figyelembe veszi elképzeléseinket." (Vincent Trybou, francia pszichológus)

2023. május 23. Kulcsrakész (2023. május 23., kedd 14:00)
50:19
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László
Kárpáti Iván és Dr. Nagy Zoltán ügyvéd, a Dr. Nagy Zoltán Ügyvédi Iroda tulajdonosa és az Ingatlanjog facebookos jogi fórum gazdája fogadta hallgatóink megkeresését, akik most sem maradtak válasz nélkül.

Többek között megtudhattuk azt is, hogy mit takarhat a kormány konyhájában kifőzött "építményi jog" tervezete; eladható-e a haszonélvezettel terhelt ingatlan; mi az az özvegyi jog; mit tehetünk, ha a beruházó adósságai miatt nem kerül a nevünkre a már kifizetett lakás.

Fotó: Pixabay
 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Jövő héten "társasházi ügyes-bajos" rovatunkban ismét Kaplonyi György, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnöke válaszol az önök kérdéseire.

Kulcsrakész 
2023. május 23., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László