„Klubrádió
Kulcsrakész

Kiszárítja-e a vizes lakást a klíma?

5/03/2022 08:34

| Szerző: Klubrádió / Kamasz László

Ingatlanos műsorunk első felében a klíma mint fűtő-hűtő alternatíva, a második felében pedig a vizes lakások és annak megoldásai volt a téma. Szakértőinkkel most is Kárpáti Iván beszélgetett.

2022. március 01. Kulcsrakész (2022. március 01., kedd 14:00)
45:52
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László
Az adás első felében Bata József, a Budai Hűtéstechnika Kft (Budaklíma) cégvezetője és Szarvas Gábor mérnök, műszaki tanácsadó segített tisztázni a klímákkal kapcsolatos tévhiteket és dezinformációkat, illetve hasznos tanácsokkal szolgáltak az alternatív fűtésben-hűtésben gondolkodók döntésében: hogyan működik, miben tér el a hagyományos fűtéstől, mennyibe kerül, mekkora lesz az áramszámla stb. 

Kárpáti Iván,Bata József és Szarvas Gábor a stúdióban
 

A műsor másik részében az országszerte sokakat érintő problémáról, a vizes, penészes, dohos lakásokról beszélgettünk. Van-e megoldása (spoiler: van), és az milyen technológiát jelenthet? Mi az az injektálás? Mitől lehet vizes a fal? Mennyibe kerül a "víztelenítés"? Mekkora felfordulással jár, ha egyáltalán jár bármekkorával is? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tisztázott a vízszigetelés specialistája Benkó Attila, a Hydroticum Kft. műszaki igazgatója.

Benkó Attila és Kárpáti iván
 
Kulcsrakész
2022. március 01., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László