„Köszönjük,
Hetes Stúdió

Az infláció csúszós lejtője – Hetes Stúdió ajánló

10/12/2022 11:59

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

Van-e visszaút az inflációból? Meddig emelkedhet a benzin ára? Hol tartanak a tanár-diáktüntetések? Megszavazza-e a támogatásokat Magyarországnak az Unió? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az eheti Hetes Stúdió.

2022. december 10. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. december 10., szombat 16:05)
49:56
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

A magyar gazdaság lendületesen csúszik lefelé a lejtőn. Van-e visszaút és merre? – Inotai Andrást, a Világgazdasági Kutatóintézet volt igazgatóját kérdezzük.

Több mint 100 iskola csatlakozott a tanárok-diákok ülősztrájkjaihoz, s legalább 10 ezren tüntettek ismét a héten. A kormány még mindig néma – a tüntetések helyszínein járt Bodnár Barna.

Benzinhiány és -káosz után csak a még drágább üzemanyag maradt. Ezentúl csak tovább romlik a helyzet? – Deák András Györgyöt, Oroszország- és energiaszakértőt kérdezzük.

2022. december 10. Hetes Stúdió (2022. december 10., szombat 15:00)
48:35
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

Hogy szavaznak majd az uniós pénzügyminiszterek a Magyarországnak szánt uniós alapokról az elkövetkező napokban? Csernyánszky Judit interjúja az Európai Néppárt bolgár uniós képviselőjével, a kereszténydemokrata Andrey Novakovval.

A műsor második felében megbeszéljük a hét legfontosabb eseményeit Kocsi Ilonával, a Magyar Újságírók Szövetségének elnökével, Fazekas Ágnessel, volt népszavás újságíróval, Bolgár Györggyel és Dési Jánossal.

Hallgassák a Klubrádiót 3 órától!