„Klubrádió
Publicisztika
Szegény éhes magyar választó lakomája – Selmeci János jegyzete
Publicisztika

Szegény éhes magyar választó lakomája – Selmeci János jegyzete

És akkor jött Magyar Péter, aki eddig nem volt rajta az étlapon, bár nem tűnik tökéletesen finomnak, és félelmetesen hasonlít is az egyik korábbi főételre, de a reménytelenül éhes ellenzéki választóknak, akikkel már tényleg minden rosszat megetettek, most reményt ad arra, hogy legalább egy kicsit jól lehet lakni.

Csatamező vagy Lipótmező? – Hardy Mihály jegyzete
Publicisztika

Csatamező vagy Lipótmező?

Az Alapjogokért Központnak sikerült összetrombitálnia Budapestre Európa és a világ politikai söpredékét (nyilván költségvetési adóforintokkal bőkezűen felvértezve), akik kétnapos dzsemborijukkal próbálják megtámogatni a magyar miniszterelnök európai kampányát.

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

Élünk egy vegyi csík alatt – Szénási Sándor jegyzete

A chemtrail ugyebár egy vegyi csík, amit nemcsak a katonai, de a polgári repülőgépek is maguk után húznak-vonnak, hogy a belőlük kihulló méreggel megritkítsák a Föld népességét, hogy aztán a maradékot egy szűk elit uralma alá vonhassa. Állítólag nanorobotokat is szórnak, amelyek belélegezve agyvérzést, infarktust, esetleg agysorvadást okoznak, bár ez utóbbi a teória hívei között már post festa.

Pészah – Dési János jegyzete
Publicisztika

Pészah – Dési János jegyzete

Nem kell az egyiptomi szolgasághoz mérni természetesen a helyzetünket, mert haj' de örült volna az az egyiptomi rabszolga, ha csak az lett volna a gondja, hogy elveszik a színházát, meggyalázzák a moziját, birtokba veszik a könyvkiadását, leigázzák az iskoláját, félkegyelmű nyaloncokkal hazudják tele a világot és ellopják még, a... hmm mi is legyen a példa.... Megvan! Ha a fáraó kedvenc gázszerelője a nevére veszi a piramisokat és az egész Nílus partot felparcellázza, lebetonozza és jó pénzért kiárusítja.

Arató András: Dávid fxsza

30/03/2023 12:12

| Szerző: Arató András

Egy floridai iskolából elcsapta a helyi KLIK a tanárt, aki művészettörténet órán bemutatta Michelangelo Dávidját. Hála a szépen fejlődő közoktatási rendszerünknek, nem állhat elő hasonlóan botrányos helyzet.

Egy floridai iskolából elcsapta a helyi KLIK a tanárt, aki művészettörténet órán bemutatta Michelangelo Dávidját úgy, ahogy van, anélkül, hogy az inkriminált márvány-részletet egy fügefalevél oltalma alá helyezte volna. A faragvány kifogásolt eleme nyilvánvalóan a parittya lehet, ami az arra éretlenek kezébe kerülve balesetveszélyes, sőt, szélsőséges esetben halált is okozhat, ilyképpen megváltoztathatja a történelem menetét, dinasztia alapítását vonhatja maga után. Utóbbihoz persze a királlyá válását megelőző időben ábrázolt férfiembernek a csúzlin kívül más szerszámára is szüksége volt.

Homo sapiens sapiens. E hatalmas méretű halmaznak a néhai Dávid és Salamon nevű fia, továbbá Michelangelo Buonarotti éppúgy alkotó eleme, mint a Tallahassee Classical School derék direktora. Hazánkban, hála a szépen fejlődő közoktatási rendszerünknek, nem állhat elő hasonlóan botrányos helyzet. A gyermekeink testi-szellemi fejlődését terelgető tanárember még véletlenül sem vonhat be az óra menetébe olyan botrányos elemeket, amiket a belügyminiszter nem hagyott jóvá, vagy írt elő.

Jegyezzük meg, nehogy később balhé legyen belőle, hogy Párizsban a Rodin nevű pornográf szobrásznak a Gondolkodó című öntvénye is egy tök pucér férfiembert ábrázol.

Dávid-szobor, Dávid, Michelangelo fügefalevél
 
Dávid-szobor részlet és jelképes fügefalevél
 
Fotó: Arató András
 

Na, így már megnézhetik a kiskorúak is!