„Klubrádió
Esti gyors

Győzteseink – Selmeci János jegyzete

11/12/2020 17:40

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

Tulajdonképpen nincs is olyan politikus, aki nem győzött a jogállamisági egyezkedés során. Orbán, az ellenzék, az Európai Bizottság elnöke, a holland fickó, Angela Merkel, meg valószínű, a német multiknak is elég jó lesz. Kedves politikusok, én nagyon örülök, hogy mind győztetek. Mondanátok most valamit arról, hogy mi lesz velünk?

2020. december 11. Esti gyors-részlet / Selmeci János jegyzete 2020.12.11.
01:31
00:00

Hölgyeim és uraim, győztünk, győzött a józan ész, győzött a magyar és lengyel kormány szövetsége, győzött Mészáros Lőrinc is persze, győzött a Fidesz, győztem elsősorban én, Európa térdel előttem, izé előttünk, a jogállami mechanizmus egy vicc lesz, nem lesz itt gender studies meg drogliberalizáció, hiába jött haza a Jóska, nem küldenek nekünk integrálhatatlan migránsokat sem, jó, hogy őszinte legyek amúgy sem küldtek volna, küldenek viszont pénzt dögivel, jól fog jönni a választáson, hajrá magyarok!

Kedves ellenzéki barátaim, demokraták, mi is győztünk, hiszen Orbán Viktor veszített, megbukott a diktátor vétó blöffjével, lesz jogállamisági mechanizmus, az Európai Unió nem tűrhette tovább a demokrácia lebontását, meg a pofátlan lopást, 2022-ig még tűrik, mondjuk, de utána lesz nemulass Orbánnak és bandájának, óriási győzelem ez ellenzéki szövetségünk számára, megyek is, készülök a kormányzásra, most mi jövünk!

Sorolhatnánk még a győzteseket sokáig, az Európai Bizottság elnöke letudta a kötelezőt, a holland fickó is el tudja adni otthon ezt a megállapodást, nem esett szét az unió, a német multiknak valószínűleg egész jó lesz, szóval Angela Merkel is nyugodtan mehet nyugdíjba, tulajdonképpen nincs is olyan politikus, aki nem győzött.

És kedves politikusok, én nagyon örülök, hogy mind győztetek. Mondanátok most valamit arról, hogy mi lesz velünk?

Selmeci János jegyzete az Esti gyors 2020. december 11-i, pénteki adásában hangzott el a szerző felolvasásában.