„Klubrádió
Esti gyors

Csak az oltás! – de egy krumpliosztási terv ehhez kevés – Kárpáti Iván jegyzete

5/01/2021 17:49

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Az emberek türelme fogy, nem lehet a végtelenségig fenntartani a felkelek, munkába megyek (ha még van…), kaját veszek, aztán otthon ülök végtelenített ciklusát. Ezt a tudomány jelenlegi állása szerint most csak az oltással lehet megszakítani. Ha egy kormány képtelen lesz megadni ezt a feloldozást a saját társadalmának, az megbukik. Kárpáti Iván jegyzete.

2021. január 05. Esti gyors-részlet / Kárpáti Iván jegyzete 2021.01.05.
01:18
00:00

Kósza, vázlatos ötletelés, amit eddig láttunk a kormánytól a tömeges oltás lebonyolításáról. Nem zárom ki, hogy titokzatos törzsi gyűléseken már minden részletet tökéletesre csiszoltak, csak a törzsfőnök még nem akarja lelőni a poént. Utalgat rá. Készülnek a plakátok. Nem tudom. 

Egyelőre amúgy mindegy is, mert csordogálnak a szállítmányok. Nem akarok belegondolni, mi lesz akkor, amikor mondjuk 1 millió adag romlandó vakcina áll majd a frigókban, talán tavasz végén, nyár elején, a szétzilált, végletekig központosított államigazgatás meg nézegeti, hogy akkor ezt most hogy. Ezt nem lehet kiosztani, mint egy zsák krumplit, bár tény, hogy abban sokkal rutinosabb a Fidesz.

Az emberek türelme fogy, nem lehet a végtelenségig fenntartani sehol a nyugati világban a felkelek, munkába megyek (ha még van…), kaját veszek, aztán otthon ülök végtelenített ciklusát. Ezt a tudomány jelenlegi állása szerint most csak az oltással lehet megszakítani, a lezárásokkal nem, az csak elnyújtja a kínlódást, további felbecsülhetetlen károkat okozva.

Ha egy kormány képtelen lesz megadni ezt a feloldozást a saját társadalmának, az megbukik.

Generációk óta nem volt ekkora a tét.

Önnek is joga van tudni...
 
Önnek is joga van tudni...
 

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyors 2021. január 05., keddi adásában hangzott el a szerző felolvasásában.