„Klubrádió
Esti gyors

Vegetálunk - Kárpáti Iván jegyzete

22/12/2020 18:02

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Kárpáti Iván így év végére megfáradt, besokallt kicsit.

2020. december 22. Esti gyors-részlet (2020.12.22. Kárpáti Iván jegyzete)
01:20
00:00
Nem nagyon tudok már mit írni. Amit erről az évről el akartam mondani, azt már tízszer megtettem, nagyon más nem történik, legfeljebb fokozódik. A politikusok még úgy csinálnak a világban, mintha bármi közük lenne a járvány alakulásához, az emberek meg élnek, ahogy tudnak, ahogy inkompetens döntéshozóik engedik nekik.  Nem, én nem fogom ostorozni a boltokban mászkáló embereket – hogy jövök én ahhoz! –, aki erre vágyik, olvassa a mostanában ilyenre szakosodott, egykor szebb napokat látott, népszerű  internetes portálokat. Meg azoknak az ismerőseinek a posztjait, akik felháborodnak a tömegen és még fotót is mellékelnek hozzá. A tömeg közepéből. Hisztéria és képmutatás, véleményterror és inkvizíció, tervezhetetlenség és félelem. Vegetálunk.

Esetleg írhatnék valami jó kis aktuális vicceset arról, hogy Felcsút község jár az élen az egy főre jutó tőkejövedelem tekintetében, valakinek sikerült több mint 30 milliárdot szakítani 1 év alatt. És ez csak az, amit a NAV-nak le is jelentettek.

De nem írok, mert megkopott az amúgy is szürke humorom és elillant a kedvem, már csak egy idióta Facebook-kommentelő modorában tudom közölni a véleményemet. Az meg kinek hiányzik, inkább lépjünk tovább.

Kárpáti Iván jegyzete a 2020. december 22-i Esti gyorsban hangzott el.