„Klubrádió
Hetes Stúdió

A hét mesterköpései

6/08/2022 15:12

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

Az eheti tartalom: Rezsicsökkentés vagy rezsiemelés? Hogy áll most az ellenzéki "összefogás"? Repohár mozgalom és Orbán dallasi útja. Persze ma is megbeszéltük a hét eseményeit újságíró kollégáinkkal.

2022. augusztus 06. Hetes Stúdió (2022. augusztus 06., szombat 15:00)
54:14
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
Miként manipulált az elmúlt években a kormány az energiaárakkal? És milyen terhet kell most a háztartásoknak a nyakukba venni, amikor elindult a drámai rezsiemelés? Erről kérdeztük Molnár Lászlót, a GKI Gazdaságkutató Intézet vezérigazgatóját.

Energia - Gázár
MTI Fotó: Mohai Balázs
 
 

Jól reagál az ellenzék a gazdasági válságra, amit egyébként már a választás idején is előre lehetett sejteni? Miközben persze éppen összeomlani látjuk az összefogást. De akkor hogyan tovább? - erről beszélgettünk Horn Gáborral, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnökével.

Szerte a világon, ahogy nálunk is, környezetvédő akciónak indult az úgynevezett repohár mozgalom. A szórakozóhelyeken újrafelhasználható illetve bérbeadott poharak rendszere. De valahogy nálunk nem sikerült az eredeti célt elérni, sokkal inkább a profitot. És azt, hogy még több műanyag legyen. Molnár Tamás riportját hallhatták.

2022. augusztus 06. Hetes Stúdió-részlet (2022.08.06. Csernyánszky Judit riportja)
11:37
00:00
Orbán végleg eljegyezte magát a szélsőjobbal, ezt amerikai jelenése is megerősítette Dallasban. Hisz megint a Nyugatot, a liberálisokat és a globalistákat szidja, viszont a fehérek felsőbbrendűségét és rasszista fajelméletet hirdetett. Kenneth Roth, a Human Rights Watch igazgatója és Dalibor Rohac, a konzervatív American Enterprise Institute elemzője nyilatkozott Csernyánszky Juditnak.

Orbán Viktor az Amerikai Konzervatív Unió konferenciáján Da
Dallas, 2022. augusztus 4. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
 
 

2022. augusztus 06. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. augusztus 06., szombat 16:05)
51:31
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
Műsorunk második felében a hét aktuális eseményeit beszéltük meg, itt volt velünk a stúdióban László Márta tv-s újságíró, egykori híradós és számos műsor volt szerkesztője, F. Szabó Emese, a volt Népszabadság és a 168 óra újságírója, valamint Bolgár György.

Fotó: Klubrádió
 

A műsort a fenti lejátszókra kattintva hallgathatja meg.

Hetes Stúdió
2022. augusztus 06. szombat 15:00
Műsorvezető: Dési János
Riporter: Molnár Tamás, Csernyánszky Judit
Szerkesztő: Csernyánszky Judit