„Klubrádió
Hetes Stúdió

Mégis beépül a Városliget? – Hetes Stúdió ajánló

23/04/2022 12:00

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

A Hetes Stúdió mikrofonjánál Szénási Sándor, a szerkesztő Csernyánszky Judit az alábbi témákat ajánlják figyelmükbe.

2022. április 23. Hetes Stúdió (2022. április 23., szombat 15:00)
51:18
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
Folytatjuk! – elég lesz ez a program az egészségügy rendberakásához? Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara nyílt levelet írt Orbán Viktornak. A remény hal meg utoljára?

Orbán Viktor fogadta a Magyar Orvosi Kamara vezetőit
 
Kincses Gyula - Orbán Viktor
 
Budapest, 2020. október 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j) fogadja Kincses Gyulát, a Magyar Orvosi Kamara elnökét a Karmelita kolostorban 2020. október 3-án. Balra Álmos Péter Zoltán, a Magyar Orvosi Kamara alelnöke. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Benko Vivien Cher / MTI
 

Elég lesz négy év az ország kettészakadásának megállításához? Hogy egy nyelvet beszéljen a vidék és a főváros is? – erről Megyesi Boldizsárt, a Társadalomtudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársát kérdeztük.

Mégis beépül a Városliget? A kormányfő bejelentette: az eredeti terveket megvalósítják. A főváros párbeszédet követel. A Városliget barátai szerint már késő. Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes és Garay Klára, a 'Városliget barátai' alapítója szólal meg a műsorban. Lay Viktória összeállítása.

Városliget
 
Városliget
 

Vajon Kati Marton lesz az új amerikai nagykövet? A New Yorkban élő magyar származású amerikai íróval a választásokról, Orbánról, Putyinról, és Trumpról is beszélgetett Csernyánszky Judit.

Kati Marton
 
Kati Marton
 

Műsorunk második órájában megbeszéljük a hét aktuális témáit vendégeinkkel, akik: László Márta tévés újságíró, az egykori királyi tv ismert szerkesztő-riportere; Dési András, egykori párizsi és bonni tudósító a volt Népszabadság színeiben, jelenleg a 168 óra főszerkesztő-helyettese, valamint Bolgár György munkatársunk.

2022. április 23. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. április 23., szombat 16:05)
51:06
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

Tudta, hogy a Hetes Stúdió második órájának videós felvétele hétről hétre elérhető a Klubrádió YouTube csatornáján is? Iratkozzon fel, és nem marad le!

FELIRATKOZOM:

Hetes Stúdió
2022. április 23. szombat 15:00
Műsorvezető: Szénási Sándor
Szerkesztő: Csernyánszky Judit