„Klubrádió
Hetes Stúdió

Mi lesz veled, Magyarország?

30/04/2022 10:16

| Szerző: Csernyánszky Judit/Klubrádió

Ezen a héten a Hetes Stúdióban szó volt a rendeleti kormányzásról, Brüsszel és Budapest viszonyáról, az ellenzékről és az árstopról is. Műsorunk második részében a hét aktuális eseményeit beszéltük meg Gáti Júliával, a HVG, Szopkó Zitával, az Átlátszó és Bolgár Györggyel, a Klubrádió munkatársával. 

2022. április 30. Hetes Stúdió (2022. április 30., szombat 15:00)
50:32
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
 – Újabb hónapok, évek a rendeleti kormányzás jegyében? A Fidesz háborús veszélyhelyzetet vizionál. Mire fel? – erről kérdeztük Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökét.

– Kiéheztetik a bűnös várost. Érkezik Brüsszelből a segítség Budapestnek? – ezt kérdeztük Jávor Benedektől, a főváros brüsszeli képviselőjétől.

Szétesik az ellenzék? Távol egymástól, távol az összefogástól. Körbekérdezzük a pártokat, hogyan vészelik át a következő négy évet? Lay Viktória összeállítása.

– Még két hónapra befagyasztják az árakat, de kinek jó ez? Vagy teszi a dolgát az állam: megvédi állampolgárait az elszabaduló inflációtól? Józsa Márta riportja.

Fotó: Pixabay
 

2022. április 30. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. április 30., szombat 16:05)
50:34
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter
– Műsorunk második részében Dési János műsorvezető a hét aktuális eseményeit beszélte meg Gáti Júliával, a HVG, Szopkó Zitával, az Átlátszó és Bolgár Györggyel, a Klubrádió munkatársával. 

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Hetes Stúdió
2022. április 30., szombat 15:00
Műsorvezető: Dési János
Szerkesztő: Csernyánszky Judit