„Klubrádió
Esti gyors

Mindenről ő dönt. Szerencse, ne hagyj el!

28/04/2020 18:11

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Szenilis sámánok, meg oldalfegyveres egyenruhások helyett talán mások tervezhetik meg az ország következő hónapjait. Bár Orbán Viktor a katonásdi közben nyilván nem fog minket felnőttként kezelni. Közben miniszter olyan gyalázatosan még nem bukott meg Magyarországon, mint Kásler Miklós, ha jogilag még ő is a tárcavezető, pedig erős a mezőny. Érte is minden felelősség Orbán Viktort terhel. Kárpáti Iván jegyzete.

2020. április 28. Esti gyors-részlet/Jegyzet, Kárpáti Iván 2020.04.28.
01:19
00:00

Talán szerencsénk lesz – másban nem nagyon bízhatunk – és szenilis sámánok, meg oldalfegyveres egyenruhások helyett, olyanok tervezik meg az ország következő hónapjait, akik nem tökéletesen inkompetensek. Hangsúlyozom, tervezik, mert dönteni, mint tudjuk csak egy ember dönthet, mindenről.

Borzasztó finoman szivárogtatták a híreket arról, hogy minden, amit hetekig tagadtak, tehát a maszkok fontossága és a tesztelés jelentősége mégis csak járható út, jelenlegi ismereteink szerint az egyetlen. Palkovics miniszter és Merkely professzor mérsékelten publikus előadásokat tartott, ahol olyan dolgokat mondtak, amiket normális esetben az operatív törzsi gyűléseken, Müller Cecília népi bölcsességei helyett kellene közölni első körben. Menetrend az élet újraindítására, módszeres tesztelés elindítása, és főleg hivatkozás konkrét adatokra.

Orbán Viktor a katonásdi közben nyilván nem fog minket felnőttként kezelni, miért pont most kezdené el? Eközben miniszter olyan gyalázatosan még nem bukott meg Magyarországon, mint Kásler Miklós, pedig erős a mezőny. Hogy ez az ember még a mai napon is a posztján lehet – láthatóan már csak jogilag – azért is minden felelősség Orbán Viktort terheli.

Kárpáti Iván jegyzete az Esti gyors 2020. április 28-ai, keddi adásában hangzott el.