„Támogassa
Reggeli gyors/Reggeli személy

Megjöttek a szájzárak is! – Gálvölgyi operatív törzsőrmester újra vonalban

29/04/2020 11:45

| Szerző: Klubrádió

Kiemelten fontos tekintetében információkkal szolgált hivatalos viszonylatban közérdekű beszámolói aktuális közlési tényeseménye során az operatív törzs szóvivői feladatellátó munkatársa. Kommunikatíve örömmel jelentette be illetékességi körben az elmúlt és a következő hónapokban érkezett szájzárakat, valamint közlési relációban ugyancsak eszközölte Kásler doktor háztartásokba szánt fényképeit és a Nemzeti Kipcsak Tenyérjós és Futballakadémia felméréseinek eredményei mentén is. Friss, pontos, hiteles és közértető információk Gálvölgyi Jánostól az operatív törzsről.  

2020. április 29. Reggeli gyors/Reggeli személy-részlet/ Gálvölgyi János 2020.04.29.
06:10
00:00

Tájékoztatója elején az operatív törzs magyar hangja, Gálvölgyi törzsőrmester szóvivő közölte, hogy az eddigi rendelkezések viszonylatában az újabb rendelkezéseket újabb rendelkezésig szankciatíve fenntartják. Egyúttal örömmel jelentette be, hogy az elmúlt és a következő hónapokban héttel több mint tizenöt repülőgép érkezett az operatív törzs által kijelölt légtérbe, mely gépek belső viszonylatában négymillió tonna szájmaszk, és a parlamenti ellenzék részére ugyanennyi szájzár érkezett, amelyek szakszerű felszerelése a napokban konfigurálható.

A szóvivőnek itt kellett megjegyeznie, bár többen kérték a cipőméretét, valamint a nemzetes tiszti asszony, Cilike fodrászának címét, ezeket az operatív törzs alapos indoklás viszonylatában 850 évre titkosította.

A kommunikációs munkatárs beszélt az egy ideje láthatatlanná vált Kásler doktorról is, akiről minden magyar háztartásba fényképet küldenek. A fotó nézés hatására könnyezni kezd. Örömmel jelentette azt is, hogy a járványgörbét sikerült teljesen kilaposítani, fából vaskarikát csinálni. Időben felismert intézkedéseikkel a világon a legjobb statisztikai átlagot tudják produktatíve produkálni – tette hozzá Gálvölgyi törzsőrmester, aki az információk tekintetben számos más kiemelten fontos és aktuális tényközlést eszközölt még, így tájékoztatást adott a Nemzeti Kipcsak Tenyérjós és Futballakadémia felméréseinek eredményéről is.

Nézze meg YouTube csatornánkon - és iratkozzon fel!

FELIRATKOZOM:

Hallgassa meg Ön is! Közértető, hitelesen megképződött információk forrás viszonylatában csak tisztán! A szöveges tájékoztató elején a hanglejátszó lejátszó gombjának megnyomásával!

A paródia első, egy héttel korábbi része ITT hallható! Illetve itt lentebb is.

Reggeli személy/Gálvölgyi-paródia
2020. április 29., szerda 09.10
riporter: Para-Kovács Imre