„Köszönjük,
Reggeli gyors/Reggeli személy

Gálvölgyi lecsapott az operatív törzs szóvivőjére

22/04/2020 15:51

| Szerzők: vicchumorkoronavírusOperatív TörzsparódiaGálvölgyi Jánosszóvivő

Elkövetkezendő jelentőségek viszonylata, csoportképző helyek elleni viszonylagos szankcionálás, Wass Albert-kantáta … Nem kerülhette meg a feladatot, friss paródiával jelentkezett Gálvölgyi János.

2020. április 22. Reggeli gyors/Reggeli személy-részlet/ Gálvölgyi János 2020.04.22.
04:55
00:00

 
Gálvölgyi János
Forrás: Klubrádió
 

Megihlették Gálvölgyi Jánost a koronavírus-helyzet aktuális állásáról sajátos nyelvezettel beszámoló rendőrségi szóvivő napi előadásai, ezért a színművész egy interjú erejéig az operatív törzs munkatársának bőrébe bújt. Paródiája megpróbálja közérthetően bemutatni a közérthetetlenül, vitatott mennyiségű és minőségű információkkal szolgáló testület tájékoztató munkájának néhány alapfogását.

A Klubrádió elnevezésű műsorszolgáltatási médium munkavállalója, Para-Kovács Imre (sz. 1965. április 5. Miskolc), műsorszerkesztőségi munkatárs folyó hó 22-én 9 óra 7 perckor annak tekintetében fordult az operatív törzs rendelkezésre állt rendőrségi szóvivőjéhez, Gálvölgyi János alezredeshez, hogy választ kapjon taxatív felsorolásban feltett kérdéseire, miszerint milyen viselkedési szabályok szerint járhat el az operatív törzs a járványügyi intézkedések alatti védekezési feladatok ellátása során, valamint ennek tekintetében hozhat-e ítéletet és a.) ha igen, akkor annak vonatkozásában végre is hajthatja-e azt; b.) amennyiben nem, akkor milyen viszonylatban van a védekezéssel összefüggésben a szerv magatartása a foganatosítást illetően.

Gálvölgyit az operatív törzs rendőrségi szóvivőjeként a fenti lejátszóra kattintva - vagy YouTube-videónkban hallgathatja meg. 

A témát pár napja a 444.hu fedezte fel, és két elgondolkodtató cikket is közölt róla. Ezeket itt és itt olvashatja.

Reggeli személy/Gálvölgyi-paródia
2020. április 22., szerda 09.10
riporter: Para-Kovács Imre