„Köszönjük,
Megbeszéljük...

Kutyapárt: a kivándorló orvosok vigyék a betegeiket is!

3/05/2019 17:50

| Szerző: Klubrádió

Az elvándorló orvosok problémájára tett új javaslatot a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amiről Kovács Gergely, a párt elnöke beszélt a Klubrádióban. A politikus azt is elmondta, miért nem tart attól, hogy elvesznek az EP-választáson rájuk adott szavazatok.

2019. május 03. Megbeszéljük (részlet, interjú Kovács Gergellyel) - 2019. 05. 03.
14:10
00:00

A Kutyapárt a kivándorlást tényleg nagy problémának tekinti, ezt szerintük a gyökerénél, külföldön kell kezelni, ezért első lépésben csökkentenék a külföldi béreket - amelyek már most is felháborítóan nagyok -, Németországban 70, Ausztriában 75 százalékkal - közölte a Klubrádióban a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke, Kovács Gergely.

A politikus arról is beszélt, hogyan oldanák meg az orvosok elvándorlásának problémáját: vigyék magukkal a betegeiket is, így itthon már nem lenne olyan nagy gond a hiányuk, mármint a gyógyító szakembereké.

A pártelnök egyúttal jelezte: szerepcsere indult el világban, a politikusok átalakulnak humoristává - Amerikában is egy bohóc lett az elnök -, és a humoristák, mivel a politikusok elveszik a munkájukat, kénytelenek politizálni.

Kovács Gergely, aki a Megbeszéljük vendége volt, arra a kérdésre, hogy nem elveszett szavazat-e, amelyet rájuk adnak a májusi európai parlamenti (EP-) választáson (mivel a legutóbbi felmérések szerint 2-3 százalékot kaphatnak), úgy válaszolt: be fognak jutni az EP-be; ő csak a Kutyostat felméréseinek hisz, és azok szerint 127 százalékon állnak, így a 21 helyből legalább 23-25-ra számít. Hozzátette: szerinte például az MSZP-re vagy a Jobbikra leadott voks az elveszett szavazat.

A viccpárt elnöke nem gondolja, hogy aki őket választja, elmenne szavazni bármelyik másik ellenzéki pártra. Eddig csak egy felmérésben látta, hogy kire szavaznának a választóik, ha rájuk nem lehetne, és annak alapján felük az ellenzékre, felük a kormánypártra.

Az adást a cikk elején, a lejátszóra kattintva hallgatja meg!

Megbeszéljük... 
2019. május 3., 16.00
Műsorvezető: Bolgár György