„Klubrádió
Esti gyors

Sátán a nap alatt - Szénási Sándor jegyzete

2/04/2019 12:02

| Szerző: Szénási Sándor/Klubrádió

Mostani életterünk egyedisége például azon is mérhető, hogy míg a sátánt már Rákosi pajtás is megjelenítette a Tito nevű láncos kutya képében, a sorosozás teljesen új szintet jelent.

2019. április 02. Esti gyors-részlet - Szénási Sándor jegyzete (2019.04.02.)
02:16
00:00
Ismerősöm elképedve konstatálja, hogy a kormányközeli média most éppen az új szlovák elnököt, Zuzana Caputovát nevezi Soros-bérencnek, ami aztán már végképp, már egészen, borzasztóan mindennek a teteje.

Ismerősöm elmúlt hatvan, de lelkében nem több tizenhat évesnél, így folyamatosan és üdítően képes újra és újra felháborodni a mindennap menetrendszerűen befutó aljasságokon, hazugságokon, hazaárulásokon és tolvajlásokon. Nem érti, hogy ebben az unikális, és megismételhetetlen rendszerben egyáltalán nincsenek korlátok, szemben mondjuk Törökországgal, ami pedig nem kevésbé undorító hely.

Mostani életterünk egyedisége például azon is mérhető, hogy míg a sátánt már Rákosi pajtás is megjelenítette a Tito nevű láncos kutya képében, a sorosozás teljesen új szintet jelent. A láncos kutya mégiscsak egy egész társadalmi osztályhoz, a burzsujokhoz,  illetve a burzsujság nemzetközi és militáns megjelenési formájához, az imperializmushoz kötődik, tehát sokmilliós csoportokkal szembeni esetleg indokolt gyűlölet tárgya, Sorosból azonban csak egy van.

 
Kormányplakát Sorossal és Junckerrel
 

Esetében a hazai populációval azt kellett elhitetni, hogy sötét angyalként egyedül birtokolja a gonoszság minden létező formáját, egymaga söpör el népeket, tömi tele feketékkel Európát, szóló diabolusként tisztességes fajvédőket ront meg. Hatalmas ruah tummah-ként, tisztátalan lélekként, ahogy őt a Tóra levitákról szóló könyve nevezi, ártatlan lánykák szívéből tépi ki a hitet, magányos Luciferként migránsokkal tölti fel Őcsényt és Körmendet, nemzetek kincsein és könnyein ül tort.

A bibliás magyar nép jelentős része a Nagy Mumusnak ezt az inkvizítori agyakban megképződött képét centiről centire elhitte, ennek megfelelően él, fél, és szavaz. A különös az, hogy közben Istenben nem hisz, Jézus ördögűzésében nem bízik, jót nem remél, csak a Sátán valóságát látja.

Érdekes nép vagyunk.

Szénási Sándor jegyzete a 2019. április 2-i Esti gyorsban hangzott el.