„Klubrádió
Megbeszéljük...

Kunhalmit megtépázta a DK

25/06/2019 19:19

| Szerző: Klubrádió

Kunhalmi Ágnes, az MSZP országos választmányának elnöke elmondta, 56-57 ezer ember szavazott már az előválasztáson, és arról is beszélt, hogy a DK döntése egy saját jelölt indításáról „nagyon megbillentette”.

2019. június 25. Megbeszéljük / részlet, Kunhalmi Ágnes (19.06.25.)
08:59
00:00

Kunhalmi Ágnes elmondta Bolgár György műsorában: 56-57 ezer szavazónál tart az előválasztás. Kezdte azt hinni, hogy az Orbán-rendszerben leszokik az ország a demokratikus jogok gyakorlásáról, de ez nagy siker. Holnap, azaz szerda délig lehet szavazni – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy megvan-e a bizalom a pártszövetségesek, a DK és az MSZP között, azt mondta: őt nagyon megbillentette, a lelkét nagyon megtépázta, ami 19 nappal ezelőtt történt, mert közös kampányra készült. Aludt rá egyet ő is és a DK szavazói is, és azt tapasztalta, „az emberek sokkal okosabbak, mint a pártvezetők”, érdemes a politikusoknak is rájuk figyelniük, nemcsak a saját játékukra koncentrálni. A politikában nagyon sok eszköz megengedett, de az a lényeg, amit a nép mond: bizalom és becsület nélkül nem lehet egy tisztességes versenyt se végigcsinálni. A DK mindig az első szövetségesük lesz a Fidesszel szemben – jelentette ki.

Az interjút a fenti „lejátszás” ikonra kattintva hallgathatja meg.

Megbeszéljük... 
2019. június 25., kedd 16:50
Műsorvezető: Bolgár György