„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Film, színház, erdő – Pokorny Lia az Ötösben

17/06/2020 12:36

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A járvány okozta hosszabb kihagyás után Gálvölgyi János első friss adását Pokorny Liával készítette el. A színésznő a műsor első órájában volt vendégünk, és nemcsak pályájáról, hanem hobbijáról is mesélt.

2020. június 12. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2020. június 12., péntek 10:00)
84:34
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes

A pénteki Ötösből kiderül, hogy bár a Színművészetire nem vették fel, egy Alföldi Róberttel történt véletlen találkozásnak köszönhetően elindult a pályán. Több színházban is megfordult, mire otthonra talált a Centrál Színházban, ahol nem csak prózai szerepekben bizonyít, de ősszel a tervek szerint egy önálló sanzon esttel is színpadra áll.

Színházi és filmes elfoglaltságai mellett Pokorny Lia mesélt természetszeretetéről is. Ahogy arról Gálvölgyi Jánosnak beszámolt, rendszeresen kirándul, többek között Papp János színművész kollégájával és közös kis csapatukkal, amelynek levelező körét csak Bakancsosok listájának neveznek. Interjúmegkeresésünk is épp egy kirándulás idején érte.

 
Pokorny Lia épp kirándul (a fotó a színésznő Facebook-oldalán található) 
 
 


A műsor második órájában, ahogy megszokhatták, Bóta Gábor színházkritikai rovata hangzott el, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges nyári recepteket.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Címlapi képünkön: Pokony Lia Kiss Márton Angéla evangéliuma avagy a réterdősi patkányfogó című darabjának próbáján a Centrál Színházban. (MTI/Szigetváry Zsolt)

Ötös - Gálvölgyi Jánossal
2020. június 12., péntek 10:00