„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Kadarkai elmesélte Gálvölgyinek, mi volt az első riportja

28/12/2019 09:17

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Kadarkai Endrét látta vendégül Gálvölgyi János. A beszélgetésben nemcsak a frissen indult Világtalálkozó című műsorunkra tértek ki, hanem arra is, hogyan jutott el idáig a rádió új műsorvezetője.

2019. december 27. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2019. december 27., péntek 10:00)
91:58
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes

Kadarkai Endre Párkányban született, de ahogy mondta, mindig úgy érezte, Magyarországon élte akkor is az életét, és már akkor is arról ábrándozott, hogy egyszer hírességekkel készít majd interjúkat. Az álma valóra vált, több médiumban is kipróbálta magát.

 
Kadarkai Endre
 

Persze több álma is volt: a színészettel is kacérkodott, de végül riporter lett. Hogy miért, ezt is elmesélte a műsorban.

Riporteri karrierje gombfocimeccs-közvetítéssel kezdődött, amelyet a szülei egy „Gyere, ebéd!” felkiáltással szakítottak félbe, és hogy ezt milyen rossz néven vette, már abból is érezhette, komolyan fogja venni a riporteri szakmát, ha felnőtt fejjel belevág.

Az egykori Nap tévénél kezdte, mint külső munkatárs, és azonkívül, hogy rengeteg tévécsatornáról, most már a Klubrádióból is ismerhetik a nézők, illetve a hallgatók, kiemelkedő nézettségű Youtube-csatornája van.

Az Ötösben Kadarkai Endre mesélt gyerekkoráról, szakmai előrejutásáról, és a számára meghatározó emberekről, akiktől sokat tanult.

A beszélgetést a cikk elején, a lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Ötös - Gálvölgyi Jánossal
2019. december 27., péntek 10:00