„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Péterfyék szerint a világ

1/12/2019 18:49

| Szerző: Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Péterfy-Novák Éva és Péterfy Gergely írók voltak. Kiderült, hogy Péterfy Gergely csütörtöki műsora a jelen formájában megszűnik, de csak azért, mert helyette a házaspár együtt fog rádiózni Önökkel.

2019. november 29. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2019. november 29., péntek 10:00)
91:46
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Gálvölgyi János pénteki műsorában tíz és tizenegy óra között Péterfy-Novák Éva és Péterfy Gergely volt a vendég, abból az alkalomból, hogy decembertől az íróházaspár közösen vezeti a csütörtöki Ötös műsorát.

Nézzék meg videós ajánlónkat!

Péterfy-Novák Éva és Péterfy Gergely elmondta, hogy terveik szerint minden adásban mindannyiunkat érdeklő témákat járnak körül, és mindezt hozzáértő beszélgetőpartnerekkel teszik. Gálvölgyi János a pályakezdésükről és a közös munkáról faggatta Péterfyéket, a hallgatók megtudhatták, hogy az íróházaspárnak közös dolgozószobája van, de ez azért nem zavarja őket az írásban, mert mire Gergely felkel és munkához látna, a koránkelő Éva már be is fejezte a napi penzumát. Péterfyék beszámoltak kínai utazásaik történetéről, és arról, hogyan született a közösen töltött pekingi ösztöndíj történetéből a közösen írt naplóregény, A panda ölelése.

Péterfyék
 
Péterfyék
 
Ötös - Gálvölgyi Jánossal
2019. november 29. péntek 10:00