„Klubrádió
Kulcsrakész

Egy kicsit átgondolni a dolgainkat...

10/04/2024 11:50

| Szerző: Klubrádió

A mai műsor az elemzéseké volt, hiszen időnként meg kell állnunk, és meg kell néznünk, hogy mi a háttere azoknak az információknak, amiket például az ingatlanbecsléssel foglalkozó műsorunkban meg szoktunk önökkel beszélni.

2024. április 09. Kulcsrakész (2024. április 09., kedd 14:00)
51:33
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László
Első vendégünk Juhász Attila, az Újház Zrt. építőanyag kereskedelmi hálózat igazgatóságának és az ÉVOSZ (Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége) Magyar Építőanyag-kereskedelmi Tagozatának az elnöke volt, akivel elsősorban az építőanyag kereskedelemről beszélgettünk, ami meglehetősen jól reprezentálja a hazai építőipar, így a lakáspiac állapotát is. 

Az építőipari termékek árának múltbeli, jelenlegi és jövőbeni alakulásán, illetve az arra ható tényezőkön túl szó volt a most nyíló Construma 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításról is. 

Fotó: Pixabay
 

Második vendégünkkel, Nagy László Nándor, pénzügyi újságíróval folytattuk ennek a szegmensnek az elemzését.

Többek között megbeszéltük azt is, hogy a jelenlegi piacon - akár vállalati, akár háztartási szinten - mennyire jó befektetés az ingatlan; éledezik-e már a lakáshitel piac; és milyen hatása van erre a Csok Plusznak vagy hogy milyen befolyása van az államnak ezen a területen, érintve a nemrég bejelentett új otthonfelújítási programot is. 

A beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Jövő héten ismét ingatlanjogi tanácsokkal szolgálunk önöknek.

Kulcsrakész 
2024. április 09., kedd 14:00
Műsorvezető Kárpáti Iván
Szerkesztő: Kamasz László