„Támogassa
Esti gyors

Adományozó, légy büszke! - Selmeci János jegyzete

22/09/2023 18:02

| Szerző: Selmeci János/Klubrádió

"Miért nem ismerjük hát a neveteket, miért nem álltok ki büszkén, hiszen rajtatok is múlt, hogy tavaly sikerült megvédeni Magyarországot a Soros-féle bolsevik gyurcsányok támadásától."

2023. szeptember 22. Esti gyors - részlet (2023.09.22. Selmeci János jegyzete)
02:02
00:00

Mutasd magad, rejtőzködő jobboldali üzletember, sikeres, nem közpénzen gazdagodó konzervatív vállalkozó, lépj ki a fényre, nem vagy egyedül.

Ha fejenként ötszázezer forintot adtatok a Megafon bátor, az internetet megújító, a jobboldal hangját az internet liberál-progesszív LMBTQ mocsarában felhangosító küzdelmére, akkor legalább tízezren vagytok, de ha fejenként öt milliót, akkor is legalább ezren, egyenként is hősök, együtt a haza legyőzhetetlen védelmezői. Miért nem ismerjük hát a neveteket, miért nem álltok ki büszkén, hiszen rajtatok is múlt, hogy tavaly sikerült megvédeni Magyarországot a Soros-féle bolsevik gyurcsányok támadásától.

Tiétek volt a választási kampány legnemzetibb hangja, büszke lehet rátok az ország, hát még a miniszterelnök úr, nem akármi ám egyetlen cégnek összelapátolni ötmilliárd forintot, főleg úgy, hogy még közbeszerzést is alig nyertetek, mégis több pénzt gyűjtöttetek össze, mint a dúsgazdag amerikai demokraták a baloldalnak, megmentettétek az országot, mondjátok hát el kik vagytok, legyetek büszkék, hadd legyünk büszkék rátok!

Apropó baloldal, apropó amerikai dollárok, gyűrődés mentes eurók és fontok egykori gazdái, a liberális demokráciát védelmező, az orbáni diktatúra ellen végletekig küzdő mikroadományozók, ti kik vagytok?

Nemtelen támadások érik a főpolgármester urat, súlyos pénzbüntetés fenyegeti az ellenzéki pártokat, álljatok hát ki ti is, mondjátok el a neveteket, bizonyítsátok létezéseteket, védjétek meg a demokraták becsületét.

Van egyébként adomány, ami (reméljük, igyekszünk) jó helyre megy, vannak adományozók, akik tényleg léteznek. A Klubrádió hallgatói, akik támogatásukkal életben tartják a rádiót.

Selmeci János jegyzete az Esti gyors 2023. szeptember 22-i adásában hangzott el.