„Klubrádió
Szabadság Klub
Arató András: Ki a diplomata?
Szabadság Klub

Arató András: Ki a diplomata?

Hazánkban az életszínvonal tovább emelkedik. Elkészült a tihanyi mintagazdaság, ahol jól látható, hova jutott a munkásosztállyal szövetséges parasztság. További fejlesztésre persze lenne mód, ugyanis egyelőre a Nemzet Jachtja nem tud közvetlenül a téesz-épület mellett kikötni. És az imperialisták sem alszanak, megtagadták a vízumot jeles hazánkfiától, aki fontos küldetésben vállalhatna részt, ha eljutna a tetthelyre. Elmondaná az Appalache- és a Sziklás-hegység között lakóknak, amit a műveltebbje magától a miniszterelnöktől már jó ideje tud: a világot Donald Trump hivatott megmenteni.

Csillag István: A korbácsfonó
Szabadság Klub

Csillag István: A korbácsfonó

A tengerkorbácsolás meg folytatódhat tovább, hiszen a jó nép – ha már nem fussa kenyérre – kajolja a demagógiát, a koncra váró oligarchák meg előre örülnek, ha néhány multi ennyi szakszerűtlenség után bedobná a törölközőt és ők – a főnök jóváhagyásával – megvásárolhatnák (szarért-húgyért) üzleteiket.

Arató András: Novák Katalin felnőtt a feladathoz
Szabadság Klub

Arató A.: Novák Katalin felnőtt a feladathoz

Gondolatainak szárnyalása megközelíti, talán meghaladja a Nemzet Fürkészéét is, máshoz meg nem hasonlítjuk, mert el akarjuk kerülni a szentség- és felségsértés gyarló bűnét. Államfőnőnk nem elégedett meg azzal, hogy egy pontot kanyarítson a 12 már meglévő elé (amelyikben sajtószabadságról, Unióról és egyéb zavaros és liberális eltévelyedések delirálnak), hanem megalkotott egy komplett, vadonatúj tucatos művet, a magyar családok 12 pontját.

Arató András: Életeteket és véreteket! Meg az adótokat.
Szabadság Klub

Arató A.: Életeteket, véreteket, adótokat

Reptér nélkül nincs teljes élet! A mostani kiszolgáltatott helyzetet meg kell változtatni, hiszen ha a nyugati tulajdonos egyszercsak úgy dönt, összecsomagolja és hazaviszi a Liszt Ferencet, itt maradunk rapszódia nélkül, a repülők meg éppúgy nem tudnak leszállni, mint kócsag a magyar tenger lebetonozott partján. És még olcsó is, pusztán két atomblokk negyven százalékába kerül. Ráadásul megvehetjük a saját pénzünkből, annak ellenére, hogy az állampolgár adójának mértéke folyamatosan csökken: míg pár éve egy átlagkereső havonta 25 kiló paradicsommal járult a nemzet kasszájához, ez most már alig 10 kiló.

Gábor György: Lázár János, avagy a mindent elborító sötétség
Szabadság Klub

Gábor: Lázár János, avagy a mindent elborító sötétség

L. Simon László is szólásra emelkedett, miután Lázár János „kivételes államfőnek”, „igaz magyar hazafinak” nevezte Horthy Miklóst. Szerinte figyelembe kell venni zsidó származású honfitársaink érzékenységét. Nos, zsidó származású honfitársaink érzékenysége mellett más érzékenységeket is említhetett volna, mondjuk, hogy világossá tegye, érdemes volna nem zsidó aspektusból is szemügyre venni a kormányzó tevékenységét.

Arató András: Neveitek napjára
Szabadság Klub

Arató András: Neveitek napjára

A történelem szekere nem olyan, mint a vonat, akkor sem áll le, ha nincs hozzá masiniszta. Korunk is megszülte a maga Lőrincét, a lepkék barátját, akinek a kedvéért a legfontosabb csillagok, konkrétan az Isten, a tehetség, a szorgalom és Orbán Viktor ismét összejöttek együttállni, megteremtendő korunk hősét, a legújabb Lőrincet, aki kitűnő példázata annak, hogy az ország kincseit nemcsak szétosztani, hanem összegyűjteni is lehet, ha a feladatra alkalmas bátorak ugyanannak a kornak a szülöttjei.

Gábor György: Mese a mindannyiunk érdekeit lángpallossal védő szeplőtelen, makulátlan, hamvas és harmatos kormányról és a hatalmával rendre visszaélő bestiális, démonikus, vadállatias és sátáni Orvosi Kamaráról

26/02/2023 12:58

| Szerző: Gábor György

Milyen bánatos hatalommal élne vissza a MOK akkor, amikor épp a hatalommal szemben próbálja biztosítani az orvosok és a teljes magyar egészségügy elementáris érdekeit? Mert hiszen pont ez a MOK küldetésének lényege.

Az Orvosi Kamara küldöttközgyűlése felszólította a háziorvosokat, hogy az új ügyeleti rendszer kialakításához szükséges szerződéseket ne írják alá. Korábban a kamara jelezte, hogy megfélemlítéssel, fenyegetéssel, nyomásgyakorlással próbálják rávenni a háziorvosokat, hogy írják alá az új ügyeleti szerződéseket az Országos Mentőszolgálattal. Ezt követően Gulyás Gergely hatalommal való visszaéléssel vádolta meg a Magyar Orvosi Kamarát.

Gulyás miniszter tehát a hatalommal való visszaélés vádjával zsonglőrködik, de ne vesszünk el feleslegesen a részletekben, a prókátori csűrés-csavarásban, Gulyás miniszter kimondta, hát kimondta, úgyhogy a Magyar Orvosi Kamara teljes vezetőségét – esetleg valamennyi tagját - statáriális eljárás keretén belül azonnali hatállyal fegyházba kell zárni és nyolcszáz évig terjedő szabadságvesztéssel sújtani, plusz teljes vagyonelkobzás (mindent átutalni a Gránit Bank számlájára, esetleg Tiborcz István közvetlen bankszámlaszámára), oszt jónapot!

Persze nem ártott volna, ha Gulyás miniszter szabadidejében átböngészte volna a Magyar Orvosi Kamara Missziós Nyilatkozatát, amelyből kisilabizálhatta volna, hogy „A Magyar Orvosi Kamara (MOK) minden Magyarországon működő orvos független, demokratikus, céhszerű testülete, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet hivatott biztosítani.” Aztán Gulyás miniszter, hogy feltegye aznapi teljesítményére a pontot, a sikeres átböngészés után kísérletet tehetett volna az olvasottak értelmezésére.

A MOK tehát olyan érdekvédelmi szervezet, amely tagjainak szakmai, erkölcsi és anyagi érdekvédelmet biztosít. Manapság a leggyakrabban éppen az egészségügyet lebontó, azt miszlikre aprító és hűlt helyét besózó hatalommal szemben kénytelen ezt megkísérelni. Adódik tehát a kérdés: milyen bánatos hatalommal élne vissza a MOK akkor, amikor épp a hatalommal szemben próbálja biztosítani az orvosok és a teljes magyar egészségügy elementáris érdekeit? Mert hiszen – lásd a fentieket – pont ez a MOK küldetésének lényege. Továbbá még az is olvasható, hogy a MOK működését „a képviseleti demokrácia elvei szerint fejti ki”, de ezt már semmiképpen sem ajánlanám Gulyásnak olvasásra, mert az itt sorakozó, idegen csengésű szavak jelentését úgysem lenne képes felfogni: képviselet, demokrácia, elvek.

Szóval az érdekképviseletet biztosítani igyekvő MOK visszaél a hatalmával!

Nem ám a kormány, az bezzeg sosem tenne ilyet!

Hiszen a kormány sosem élt vissza a hatalmával, mindig csak érdekképviseletet biztosított. Például nem élt vissza a hatalmával, amikor lenyúlta a magánnyugdíjpénztárakat, csak a leendő nyugdíjasok pénzügyi gondoktól mentes érdekképviseletét biztosította. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor lenyúlta az egyetemek teljes vagyonállományát, azokat magánalapítványokba tolva át, s az alapítványokat kizárólag saját csatlósaival tömte tele, csupán az egyetemi polgárok érdekeit biztosította. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor idegen országok vezetőivel baltás gyilkosok kiadatásáról seftelt, csupán a köztörvényes bűnözők érdekeit biztosította. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor a Magyarországnak szánt irdatlan EU-s összegeket saját hűbéreseinek zsebeiben landoltatta, hanem a családi és baráti oligarchák érdekeit biztosította. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor garantáltan rendpárti és inkompetens rendőr kezébe adta az egészségügyet és az oktatásügyet, hanem csak az aktív, szorgos munkával eltöltött nyugdíjas éveit kívánta Pintér Sándornak biztosítani. És a kormány nem él vissza hatalmával, amikor ellenőrizhetetlen, átláthatatlan és Magyarországnak semmiféle előnyt nem jelentő vállalkozásokba csap bele orosz és kínai barátaival, amely vállalkozások jelentős részét az ország lakossága kifejezetten ellenzi, csupán az ötszáz évre titkosított szerződések titokgazdáinak megélhetését biztosítja. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor lélekben csupán 1,4 millió magyarról volt hajlandó tudni, s saját aljasságának feneketlen mélységénél sokkalta hülyébbnek gondolva az országot bejelentette, hogy a magyarok 97%-a nem szavazta meg a szankciókat. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor Rogán Antalt ültette be a soraiba, holott Rogánnak egészen máshol kellene üldögélnie, hiszen a kormány a mindenkori Rogán-család érdekeit biztosítja, tekintet nélkül annak változó összetételére. És a kormány nem élt vissza a hatalmával, amikor bírákat kényszernyugdíjazott, csupán a nyugdíjba küldött bírák nyugdíjas szabadidejének hasznos eltöltését kívánta biztosítani. És a kormány nem él vissza a hatalmával, amikor közpénzekből épít csónakázó tavacskát hattyúhidacskával, meg kisvasutat és kert végébe stadiont, csak a miniszterelnök elfojtott gyermekkori álmainak és titkos vágyainak megvalósulását biztosítja, elkerülendő a sosem realizálódó álmok miatti még nagyobb frusztráltságot és még jelentősebb dühkitöréseket.

És nem sorolom tovább, pedig lehetne, hogy hányszor, de hányszor nem élt vissza a kormány a hatalmával, csupán érdekbiztosított, de azt piszkosul meg rohadtul nagyon.

Viszont Gulyás Gergelynek a hatalommal való visszaélésre vonatkozó észjárását kölcsönbe véve megállapítható, hogy Szókratészt helyesen ítélték halálra, mert a filozófus, amikor fiatalembereket oktatott, a tudás hatalmával élt (vissza). És jogosan küldték máglyára Husz Jánost és Szervét Mihályt, mert mindketten a vallási és lelkiismereti szabadság hatalmával éltek (vissza). És méltán végezték ki az aradi tizenhármat, ugyanis valamennyien a függetlenség és a szabadság eszméjének hatalmával éltek (vissza). És hasonlóképpen megállapítható, hogy helyesen vetették máglyára a nemzetiszocialisták Heine, Freud, Werfel és Stefan Zweig munkáit, ugyanis mind a négy szerző a szólásszabadság hatalmával élt (vissza). És mondani sem kell, helyes döntés volt a szovjet hatalom részéről Szaharovot száműzni, mert ő a gondolatszabadság hatalmával élt (vissza).

És hagyni kell Gulyás minisztert státuszából fakadóan engedelmes lakájként viselkedni és a továbbiakban is hülyeségeket beszélni, ugyanis mindez nem a hatalommal való visszaélés esete, hanem a súlyos személyiségzavar tanulmányozóinak szakmai érdekeit biztosító és kutatási területük kifogyhatatlan aranybánya jellegéről gondoskodó érdekvédelem.