„Klubrádió
A lényeg

Novák Katalin megrázza magát és üstökösként tér vissza – jósolja Skrabski Fruzsina

1/03/2024 07:54

| Szerző: Klubrádió

A hű tanácsadó meghívta Novákot a Három királyfi, három királylány Alapítványba.

"Bizonyosan fájt neki a kegyelmi botrány, de tudom jól, megrázza magát és újult erővel, üstökösként tér majd vissza. Mert egy nagyon erős, életszerető nő. Talán még nem jött el az ideje, de én nagyon várom, hogy visszatérjen" – mondta Skrabski Fruzsina, aki mindvégig Novák Katalin mellett állt a kegyelmi botrány kirobbanása óta.

Skrabski a lemondott Novák egykori hű tanácsadója, aki a gyermekvállalásra ösztönző Három királyfi, három királylány nevű alapítványban dolgozik, annak kuratóriumi elnöke,

egyébként már meg is hívta oda Novák Katalint.

 
Facebook
 

"A gyermekszületés ösztönzése, a családok támogatása számunkra fontos ügy, Katalinnak is, civilként biztosan dolgozna hasonlóan fontos célokért. A politika rideg világ, ezt sajnos tapasztalhatta, a civil élet azonban sokkal szabadabb és örömtelibb" – kecsegtetett Skrabski.

Szerinte a következő történt: Novák hozott egy döntést, ami hibásnak bizonyult, pedig "egy végtelenül tisztességes, becsületes ember, aki tudomása szerint abban a tudatban döntött, hogy egy olyan embernek ad kegyelmet, aki valójában nem bűnös."

Magyarország hatalmasat veszít a hiányával, ma a közéletben nagyon kevesen képesek arra, hogy úgy szólítsák meg az embereket mint ő, aki egyébként diplomáciai zseni volt – összegzett Skrabski. (A Blikk nyomán)