„Köszönjük,
A lényeg

Magyarország tüske a köröm alatt – Orbán eligazította a Fidesz-frakciót a luxusszállodában

21/09/2023 06:18

| Szerző: Klubrádió

Noha zárt körben zajlik Esztergomban Hernádi Zsolt luxusszállójában a Fidesz-frakcióülése, a Magyar Nemzet hozzájutott Orbán Viktor miniszterelnök esti beszédéhez, amellyel eligazította a kormánypárti képviselőket a jövő héten induló parlamenti ülésszak előtt.

A lap értesülése szerint Orbán Viktor elmondta: "az idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen. Látható, ahol ennek tétje van, Amerikában, Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát. A globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt”.

Orbán a kormánylap szerint tudatta még például, hogy

– Európában ma Magyarország a legszabadabb ország, nincs bevándorlás, nincs genderideológia az iskolákban, nem szállítunk fegyvert Ukrajnába, nem akarunk belekeveredni a háborúba.

– mi, magyarok, ma befolyásmentesen, szabadon dönthetünk a sorsunkról. Ezért akarnak bennünket elhallgattatni, sőt ebben az évben megpróbálnak minket megtörni. Ezt nem hagyjuk.

Kormányinfó
 
Illusztráció: Orbán Viktor. fotó:
MTI/Koszticsák Szilárd
 
 

– a Soros-birodalom, a brüsszeli bürokrácia és a szövetségeseik meg fogják támadni gazdasági szuverenitásunkat, fel akarják számolni a kulturális szuverenitásunkat, és el akarják venni a politikai szuverenitásunkat, el akarják törölni a rezsicsökkentést, hogy a multik szabadon emelhessék az árakat,

– létrehoznák nálunk Európa legnagyobb migránsgettóit. Ránk akarják kényszeríteni genderideológiájukat, és még azt is ők akarják nekünk megmondani, hogyan működjenek és mit taníthatnak az egyetemeinken, akár a magyar diákokat is kizárva a közös európai ösztöndíjprogramokból céljaik elérése érdekében,

– külföldről küldött pénzekkel gátlástalanul befolyásolják a magyar közéletet. Itt persze nem számít a pénz, a diákoknak és pedagógusoknak, kórházaknak járó forrásokat nem adják oda, de a dollárbaloldalt, dollármédiát és „dollárcivileket” kifizetik.

– a globális elit hívei nemcsak a brüsszeli elit vagy az amerikai demokraták soraiban vannak, hanem egy sor magyarországi településen is, gondoljunk csak például az irányítás nélküli Budapestre, ahol dugók, piszok és káosz uralkodik. 

– a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás tétje egy és ugyanaz: Magyarország szuverenitásának megőrzése. A közös értékek alapján állva 2024-et itthon és Európában is meg kell nyerni.