„Támogassa
A lényeg

Lesz Baranyi-Fürjes-vita, de az ATV nem teljesíti a polgármester egy fontos kérését

8/11/2022 17:04

| Szerző: Klubrádió

Napok óta nyílt levelekben vitatkozik egymással Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester és Fürjes Balázs fideszes politikus, államtitkár. Kedd este az ATV-n élőben is vitáznának, de a IX. kerület vezetője szerint a csatorna nem teljesíti azt a kérését, hogy az általa a szennymédiához sorolt Pestisrácok.hu kormánypárti portál működését illusztrálhassa egy rövid videóval.

Kedd este az Egyenes Beszéd vendége lesz Baranyi Krisztina és Fürjes Balázs, akik azóta nyílt levelekben vitatkoznak, mióta az ATV egy másik műsorában a polgármester nem állt szóba a Pestisrácok.hu munkatársával.

Baranyi Facebook-oldalán közölte: úgy tervezte, hogy álláspontját az élő adásban a Pestisrácok.hu egyik tévéműsorából kivágott 30 másodpercnyi bejátszással illusztrálom. Azonban az Egyenes Beszéd című műsor szerkesztője először azt írta vissza, hogy "nem tudják bejátszani.

Azt írta: később felhívta a tévétől az említett szerkesztő, hogy mégis lejátsszák, de erről tájékoztatják Fürjes Balázst is. Természetesen Baranyi ezt nem kifogásolta. Nem sokkal később már a szerkesztő főnöke keresett, hogy mégsem játsszák be.

"Remélem estig meggondolják magukat" – tette hozzá.