„Klubrádió
Ötös

Vendégként tért vissza saját műsorába Lang Györgyi

20/01/2022 09:05

| Szerző: Klubrádió

ÖTÖS – és olyan jó kimondani, hogy ismét Lang Györgyivel. Igaz, még csak vendégként vett részt az adásban, de műsorvezetőtársával, Falusi Mariann-nal azt ígérték, a jövő héten is ott lesz a stúdióban.

2022. január 19. Ötös - Falusi Mariann-nal és Lang Györgyivel (2022. január 19., szerda 10:05)
93:42
00:00
Műsorvezetők: Falusi Mariann - Lang Györgyi Szerkesztők: Kelecsényi Krisztina

Jobban van Lang Györgyi énekes, a Klubrádió műsorvezetője, aki tavaly novemberi agyérgörcse óta kellett, hogy lemondjon a szereplésről. Az eltelt két hónap alatt sokat javult az állapota, ami azt jelenti, hogy ha nehezen is, de már tud beszélni, más, súlyos károsodást ugyanis nem okozott nála a sztrók. A szerdai Ötösben társműsorvezetője, Falusi Mariann és egy másik barátja, Kazimir Annamária társaságában tért vissza. Most nem műsorvezetőként, hanem vendégként.

"Az nagy kérdés, hogy érdemes-e így beleszólni a mikrofonba vagy meg kell várni, amíg az ember teljesen meggyógyul" – mondta erősen akadozva, a szavakat nehezen formálva Lang Györgyi.

 

Kazimir Annamária, alias Babuci az énekespáros barátja szerint az, aki Lang Györgyi állapota miatt azt gondolja, „jaj, szegény”, annak tudnia kell, hogy Györgyi egyáltalán nem szegény, a lényeg, hogy ő ebben az állapotban is szeretné megmutatni magát, és azt hogy ezen semmi szégyellnivaló nincs. Egyébként pedig, azt leszámítva, hogy furán beszél, tök jól van, állapota hétről hétre, napról napra jobb, érthetőbb a beszéde is – mondta el Kazimir Annamária és Falusi Mariann. Babuci hozzátette, barátjának a mentális funkciói nem sérültek, csak kicsit lelassult a beszéde. Lang Györgyi szerint ez utóbbi talán jobb is … -) Mindenesetre úgy búcsúztak, jövő héten újra ott lesz a műsorban.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

Ötös – Falusi Mariann-nal és Lang Györgyivel
2022. január 19., szerda 10:05