„Köszönjük,

1% szja - nekünk hatalmas segítség

18/03/2024 16:55

| Szerző: Klubrádió

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával a Klubrádiót! Május 21-ig vallhatja be az szja-t és dönthet az 1%-os támogatásokról. A Szabad Sávért Alapítvány számít Önre.

A Szabad Sávért Alapítvány annak az elősegítésére jött létre, hogy a drasztikusan megváltozott médiaviszonyok között támogatást nyújtson a rádiózás magas színvonalú szakmai, etikai és tartalmi értékeinek folyamatos felszínen tartásához, megőrzéséhez. A Klubrádió már több mint két évtizede szolgálja a vélemények szabad nyilvánosságát. Napjainkban már szinte egyedül – és egy ideje csak online.

Ha fontos Önnek a sajtószabadság és a Klubrádió működése, támogassa a Szabad Sávért Alapítványt személyi jövedelemadója 1%-ával. A 2022-es évben 5299-en tettek így.

Adószámunk: 18018112-1-42

 

2022-1-szazalek
 

Itt találja a NAV részletes tájékoztatóját arról, hogyan rendelkezhet az 1+1 százalékról. Ha elektronikusan nyújtaná be a nyilatkozatot, arra többek között lehetőség van az eSZJA webes felületen, ahová be lehet lépni ügyfélkapus azonosítással. Ha postai úton juttatja el nyilatkozatát, innen letölthető és kinyomtatható az 1%-os felajánló dokumentum.