„Klubrádió
Megbeszéljük...

Van, és lesz is tovább rádió

4/03/2021 01:17

| Szerző: Klubrádió/L.Cs.

Ahhoz képest, hogy a Klubrádió egyedüli pályázóként maradt versenyben a 92,9 MHz frekvenciáért, a Médiatanács második alkalommal sem tűzte napirendre a pályázat ügyét. Arató András szerint a törvény szerint ezt a játékot május közepéig játszhatja a testület, akkor ugyanis már köteles határozatot hozni.  A rádió azonban döntéstől függetlenül tovább folytatja.

2021. március 03. Megbeszéljük - részlet 21.03.03. Arató András
11:20
00:00

A hallgatókat is bátorítja az, hogy világszerte mindenütt figyelmet fordítanak a Klubrádió ügyére – mondta Arató András a Megbeszéljük... szerdai műsorában, hozzátéve, hogy ennek az érdeklődésnek hatása lesz.

„Van rádió, és lesz is rádió” – jegyezte meg. Az pedig, hogy a frekvencián való sugárzás jogát mikor kapja vissza a rádió, nagyban függ a politikai akarattól.

A lekapcsolást követő két médiatanácsi ülés egyikén sem volt téma a Klubrádió. Arató András szerint az időt május közepéig húzhatja a testület, akkor ugyanis már kötelező határozatot hoznia a pályázat ügyében, ahol a Klubrádió maradt az egyetlen aki pályázott.

 
Arató András
(Facebook)
Klubrádió
 

Arató András azután beszélt erről, hogy az Európai Parlament baloldali S&D (Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége) szerdai frakcióülésén vett részt, ahol szintén téma volt a Klubrádió elhallgattatása.

2021. március 03. A lényeg - Rónai Sándor 21.03.03.
00:58
00:00

Rónai Sándor a frakció tagja és DK-s európai parlamenti képviselő azt mondta, hogy az eset ugyanolyan aljas, mint amilyen a Népszabadság bedarálása, vagy Index-ügy is volt.

A teljes beszélgetést a fenti, Rónai Sándor nyilatkozatát a köztes lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük...
21.03.03. 17:15
Riporter: Bolgár György