„Köszönjük,
Hetes Stúdió

Választási csalás az úgynevezett nemzeti konzultáció? – Hetes ajánló

9/12/2023 13:08

| Szerző: Klubrádió

Horn Gábor elemezte a "nemzeti konzultációt", Bárándy Péter pedig a választási törvény átírását; háború(k) és béke a Szabadság köreiben – ez volt a Hetes Stúdióban.

2023. december 09. Hetes Stúdió (2023. december 09., szombat 15:00)
55:04
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Tudatosan végiggondolt, gyűlöletkeltő választási csalás az úgynevezett nemzeti konzultáció – Horn Gábor, a Republicon Alapítvány elnökének elemzése.

Nemzeti konzultáció - Megkezdődött a nemzeti konzultációs
 
 Kézbesítő nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob a postaládába egy kecskeméti társasházban. Fotó: MTI/Ujvári Sándor
 
 

A '70-es évek végétől az amerikai kongresszus tanácsadói közt ismertté lett Radványi K. Miklós konkrét listát nyújtott be azokról a korrupt személyekről, akik Magyarországon kiépítették a mai rendszert – és szeretné, ha újabb szankciókat vezetne be az Egyesült Államok magyar politikusok és üzletemberek ellen.

A terrorcselekménnyel vádolt Ahmed H. ügyének megismételt e
 
 Bárándy Péter védőügyvédként a Kúrián. Fotó: MTI/Balogh Zoltán
 
 

Az önkormányzati választások előtt fél évvel a kormány igyekszik az eddiginél is jobban biztosítani magát: átírják a fővárosi választási törvényt és a választókerületek határait, az ellenzéket ott büntetik ahol tudják, és az úgynevezett szuverenitástörvény is alaposan nyirbálja a szabadságjogokat – Bárándy Péter ügyvéd, volt igazságügyminiszter összegzése.

Miért háborúzik az ember? Filozófiai, erkölcsi indíttatású válaszok a Szabadság körei elnevezésű bázisközösség rendezvénysorozatának résztvevőitől.

Hetes Stúdió 12.09 Gáspárik Attila rendező - médiaszakember, Józsa Márta, Bolgár György, Neuman Gábor
 
Hetes Stúdió 12.09 Gáspárik Attila rendező - médiaszakember, Józsa Márta, Bolgár György, Neuman Gábor
Fotó: Klubrádió/Mátyus László
 

2023. december 09. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. december 09., szombat 16:05)
52:10
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

A második órában pedig szokás szerint megbeszéltük a hetet Gáspárik Attila rendező-médiasszakemberrel, és a Klubrádióból Józsa Mártával és Bolgár Györggyel.