„Klubrádió
Hetes Stúdió

Megvalósult Örkény-dráma a Színművészetin

3/10/2020 13:34

| Szerző: Klubrádió/szg

Isten önnel, ezredes úr! – ez nem egy Örkény István-darab címe, hanem maga az élet, a valóság a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Fékek és ellensúlyok Brüsszelben, jogállamiság és korrupció Magyarországon. Ezek voltak a Hetes Stúdió témái.

2020. október 03. Hetes Stúdió (2020. október 03., szombat 15:00)
106:00
00:00
Műsorvezetők: Lampé Ágnes, Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter

Maradtak-e még fékek, ha nem is Budapesten, hát legalább Brüsszelben? Az elemzésre Hegedűs Istvánt, a Magyar Európa Társaság elnökét kértük fel.

Merrefelé mutatnak a korrupciós vektorok Magyarországon? Álnaiv kérdések helyett a tényekről beszéltünk a Transparency International és a K-Monitor képviselőivel.

Isten önnel, ezredes úr! – ez nem egy Örkény István-darab címe, hanem maga az élet, a valóság a Színház- és Filmművészeti Egyetemen.

Bohózat, dráma vagy tragédia? Vajon milyen irányt vesz az amerikai választási küzdelem, most, hogy a koronavírus legalább két hétre kispadra kényszeríti Donald Trumpot?

A Hetes Stúdió második órájában pedig, ahogy már megszokhatták, újságírókkal közösen vitattuk meg a hét legfontosabb hazai és világeseményeit. A stúdióban velünk volt Ónody-Molnár Dóra, a Jelen című hetilap munkatársa, Horváth Gábor, a Népszava külpolitikai rovatvezetője és otthonról, telefonon Bolgár György.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Címlapi kép: Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK / Facebook

Hetes Stúdió
2020. október 3., szombat 15.00
Műsorvezető: Hardy Mihály