„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

"Már bármit mondhatok” – Márton András az Ötösben

1/05/2022 08:00

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Márton András színművész volt; 11 órától Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

2022. április 29. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2022. április 29., péntek 10:05)
89:48
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Ha valaki szerette A legkisebb ugrifüles című bábsorozatot, az örülhetett, mert az adás egy rögtönzött előadással és nosztalgiázással kezdődött a két egykori szereplővel, Márton Andrással és Gálvölgyi Jánossal. A folytatásban természetesen komolyabb kérdésekre is kitértek. Márton András nem csak életének eddigi fontosabb állomásairól mesélt, de a jelenlegi közéletről is elmondta a véleményét.

A színművész kiemelte, bármennyire is fontos számára a színészi hivatás, mindig a mehetnékje mozgatta. Így került Finnországba, és részben így találta meg őt az Egyesült Államokbeli diplomata munka. Másrészről gyerekkori barátja, Jeszenszky Géza ajánlására képviselhette éveken keresztül hazánkat Amerikában.

A hazatérése után egy olyan Magyarország fogadta Márton Andrást, amely teljesen megdöbbentette. A kormányzatban pedig nem, hogy nem tudott volna, nem is akart többé részt venni. Elmondta, az egyik fő pozitívuma az idős kornak, hogy úgy érzi, bármiről elmondhatja a véleményét következmények nélkül.

Gálvölgyi János és Márton András Fotó: Klubrádió
 

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Ötös – Gálvölgyi Jánossal
2022. április 29., péntek 10:00
Szerkesztő: Timár Ágnes