„Köszönjük,
Megbeszéljük...

Hollik: Nehéz hetek jönnek, de Orbán Kötcsén sem mondott mást, mint eddig

13/09/2022 20:25

| Szerző: Klubrádió/szg

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a kötcsei találkozóról azt mondta: mivel Magyarország és Európa helyzete sem változott az utóbbi hetekben, Orbán Viktor álláspontjában sincs változás, nem mondott mást, mint amit a nyilvánosság eddig is hallhatott tőle.

2022. szeptember 13. Megbeszéljük-részlet / Interjú, Hollik István - 2022.09.13.
25:30
00:00

A Megbeszéljük adásában hosszan beszélgettek a kötcsei találkozóról, hogy vajon Orbán Viktor mit mondott a megjelenteknek. Hollik István többszöri megkérdezésre is azt válaszolta, mivel Magyarország és Európa helyzete sem változott az utóbbi hetekben, semmi mást, amit eddig nem lehetett hallani a kormány részéről. Orbán Viktor álláspontjában sincs változás, nem mondott mást, mint amit a nyilvánosság eddig is hallhatott tőle. A miniszterelnök hosszan beszélt arról, hogy a magyar kormány számára a következő hónapok legfontosabb politika feladata lesz rábírni az EU-t Oroszországgal szembeni szankciós politikájának megváltoztatására, ugyanis azt elhibázottnak tartja. 

Szintén többször hangsúlyozta, hogy az ukrajnai háborúval kapcsolatban legfontosabb a béke, a szankcióknak szerinte semmi értelmük. A kormány utóbbinak tudja be a magas energiaárakat. Műsorvezetőnk, Bolgár György többször feltette a kérdést, milyen javaslatai vannak a Fidesz-kormánynak a békére; akár azon az áron is ezt szeretnék, hogy Oroszország foglalja el Ukrajnát? A Fidesz kommunikációs igazgatója a választ tulajdonképpen megkerülve, sóhajtva annyit mondott: hát igen, a legfontosabb a béke.

A beszélgetés többi részében Hollik István többször felsorolta a kormány ismert kommunikációs paneljeit a békéről és az európai unió szankciós politikájáról.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg. Kiemelt kép: Hollik István/Facebook

Megbeszéljük...
2022. szeptember 13., kedd 16:15
Műsorvezető: Bolgár György