„Klubrádió
A lényeg

Bilincsben vitték el Szabó Bálintot

10/09/2022 15:59

| Szerző: Klubrádió

Az augusztus 20-i, kudarcba fulladt "gazdatüntetés" szervezője, Szabó Bálint is megjelent a kötcsei pikniken, ahová behajtott autójával, vitatkozni kezdett a biztonságiakkal.

Balhéktól közel sem mentes a mai nap folyamán 31. alkalommal megrendezett kötcsei piknik. Az esemény előbb két Magyarország diktatúra! és O1G molinókkal eláttott tüntető zavarta meg, akik nem csak a biztonságiakkal, de a helyszínre érkező politikusokkal és közszereplőkkel, köztük Nagy Feróval is konfrontálódtak.

A csipkelődésnek nevezhető eseményeket követően azonban kitört a tényleges balhé, a gazda tüntetés szervezője, Szabó Bálint ugyanis egyszer csak behajtott az útra, ahonnan nem volt hajlandó elmozdulni, majd vitatkozni kezdett a biztonságiakkal – írja a Blikk.

A lap beszámolója szerint Szabó hosszas vita után végül kiszállt autójából, majd a piknik felé testőrökkel körülvéve indult el.

Szabót igazoltatták, majd feltett kezekkel kezdett tárgyalni a biztonságiakkal. Ezt követően Szabót a falhoz állították, a Blikk szerint nagyjából 15 percig ott tartották, amíg megérkezett egy rendőrségi furgon.

A hatóság emberei ezek után Szabót megbilincselték, majd berakták az érkező autóba – írja összefoglalójában a 24.hu.

A politikus élő videót is közzétett: