„Klubrádió
A lényeg

Szeptember 10-én lehet a 21. polgári piknik Kötcsén

1/09/2022 10:08

| Szerző: Klubrádió

A Népszava információja szerint szeptember 10-én, jövő szombaton rendezi meg az alapítvány a hagyományos, immáron 21. polgári pikniket a Somogy megyei Kötcsén. A lap kérdésére a hivatalos szervező Polgári Magyarországért Alapítvány nem cáfolta az értesülést, de kitérő választ adott: "Mindennek rendelt ideje van. A kötcsei találkozónak is.”

A polgári piknikre a kormánypárti politikusok mellett a NER szellemi és gazdasági életének szereplői kapnak rendre meghívást. Az esemény csúcspontja – Tusványoshoz hasonlóan – minden alkalommal Orbán Viktor beszéde. A kötcsei találkozó ugyanis meghatározó az orbáni irányvonal szempontjából, az elhangzottak általában jelezték a Fidesz-kormány közeli és középtávú terveit – írja a Népszava.

Polgári Piknik Kötcsén
Kötcse, 2019. szeptember 7. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közzétett képen Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (háttal, b) fogadja a Polgári Piknikre, az alapítvány rendezvényére érkező Orbán Viktor miniszterelnököt a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs / MTI