„Klubrádió
Azt beszélik

E-rollerek és politikai hazugságok Miskolcon

18/08/2023 11:56

| Szerző: Józsa Márta/Klubrádió

Azt beszélik: Miskolcra megérkeztek az e-rollerek, a forró témára rászállt a politika is. A kaposvári kulturális életet egyre inkább kiüresíti a városvezetés. Egy kecskeméti fotóriporter Üzbegisztánban járt.

2023. augusztus 18. Azt beszélik (2023. augusztus 18., péntek 15:00)
24:06
00:00
Szerkesztők: Józsa Márta
Az Azt beszélik augusztus 18-i adásának megállói Miskolc, Kaposvár és a Kecskemét-Üzbegisztán tengely voltak.

Miskolcra június végén érkeztek meg a többi nagyvárosban már népszerű elektromos rollerek, rögtön 330. Nagy az érdeklődés, 6500-an már kipróbálták, de persze megérkeztek vele a szabályozatlanság miatti viták is. Sőt, mivel most forró téma az e-rollerezés a politikai hazugságoknak is terepet ad. Erről mesélt Bethlen Tamás, a borsod24.hu-tól.

A Dorottya-bál és a farsang évtizedekig meghatározó kulturális eseményei voltak Kaposvárnak. Egy idő után csökkent az érdeklődés és a covid-évek sem tettek jót a rendezvényeknek. Az viszont váratlanul érte a helyieket, hogy idén már meg sem rendeznék a farsangot, a bált pedig Debrecen vinné el. Huszka Imre a kapost.hu újságírója mondta el a részleteket.

Ujvári Sándor, kecskeméti fotóriporter, aki nemrég a Turksoy nevű Nemzetközi Török Kulturális Szervezet meghívásával egy 18 fős csapat tagjaként eljutott Üzbegisztánba. A kecsup.hu készített vele interjút, az adásban pedig Bajáky Zsanett, a lap újságírója mesélt az élményeiről.

Egy korábbi beszélgetés Ujvári Sándorral.

A teljes adást a cikk tetején elhelyezettt lejátszóra kattintva hallgathatják meg!

Azt beszélik
2023. augusztus 18. péntek 15:00
Szerkesztő-műsorvezető: Józsa Márta
Szerkesztő-asszisztens: Lehoczky Mirjam