„Klubrádió
Klubdélelőtt

AuterSight – milyen a létezés egy autista szemén keresztül?

4/11/2023 08:17

| Szerző: Kun Zsuzsa/Klubrádió

A Klubdélelőtt vendégei voltak: Dr. Császy Zsolt, egykori Fidesz-alapító, aki később a Sukoró-ügy miatt börtönben ült; Frei Tamás, író, újságíró, üzletember, aki Putyin végnapjairól írt regényt; Csépke Bernadett Nadin, aki AuterSight című animációs filmjével New Yorkig jutott és rádiónk elnöke, Arató András, akinek nemrég jelent meg Basszus című könyve.

2023. november 04. Klubdélelőtt (2023. november 04., szombat 09:00)
159:00
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa

A november 4-i Klubdélelőtt vendégei:

9.00: Dr. Császy Zsolt jogász, egykori Bibó István szakkollégista, Fidesz-alapító. 1993-ban kilépett a pártból, mondván, az erő szavában nem hisz, inkább hisz egy rosszul szervezett demokráciában, mint egy jól szervezett diktatúrában. 2010-ben az úgynevezett Sukoró-ügy kapcsán letartoztatták, majd Az Orbán-rezsim börtönében címmel megírta a történetét.  

 
Dr. Császy Zsolt
 

10.00: Frei Tamás író, újságíró, műsorvezető, üzletember, a napokban jelenik meg a hatodik, Puccs Moszkvában, Putyin végnapjai című regénye. Csak néhány gondolat a könyv kapcsán: Putyin napjai meg vannak számlálva, vajon mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja?

 
Frei Tamás
 
Forrás: Facebook
 

11.00: Csépke Bernadett Nadin autista, művész, aki több nyelven beszél, éppen most szerzi meg a negyedik diplomáját, pszichológusnak tanul, mellette verseket ír, varr, fotózik, és animációs filmjével az AuterSight-tal, amely egy autista szemén keresztül mutatja be milyen az élet, a létezés, egészen New Yorkig jutott.

11.30: Arató András, a Klubrádió elnöke, fotóművész, legújabb könyvének címe: Basszus – Üzenetek Abszurdisztánból. Ez a kifejezés találó átnevezése hazánknak a nálunk uralkodó politikai rendszer alapján.

 
 Dési János, Gábor György, Bodnár Zoltán, Arató András és Holoda Attila a Basszus bemutatóján
 
Fotó: Mátyus László
Klubdélelőtt
2023. november 4. szombat, 9:00
Szerkesztő-műsorvezető: Kun Zsuzsa