„Klubrádió
Hetes Stúdió

Alkotmányos rongyrázás – Hetes Stúdió ajánló

19/08/2023 11:44

| Szerző: Klubrádió

Ellenzéki esélyek a jövő évi választásokon, az elmúlt 13 év állami rongyrázásai, augusztus 20-án alkotmányt módosítanának a civilek, a Soros-alapítványok kivonulása – ezekről szól az e heti Hetes Stúdió. Hallgassák a Klubrádión 3 órától!

2023. augusztus 19. Hetes Stúdió (2023. augusztus 19., szombat 15:00)
51:02
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Az e heti Hetesben folytatjuk sorozatunkat: hogyan készülnek a pártok a jövő évi dupla, vagyis az uniós és az önkormányzati választásokra. Nagy a tét. A Momentum Kele János elnökségi tagot delegálta műsorunkba.

Ágh Attila az alkotmányos rongyrázásról és arról, mi mindent herdált el az állam az elmúlt 13 évben.

Államalapításunk ünnepén az ellenállás joga izgatja leginkább a civileket, s és persze alkotmányt is módosítanának. Hogyan készülnek augusztus 20-ára? Pecz István összeállítását hallhatják.

Visszavonulót fújt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation). Miért hagyja magára hazánkat? – erről is beszélgettünk Bruszt Lászlóval, aki Orbánnal egy időben volt Soros-ösztöndíjas, de ő jelenleg a Bibó Szabadegyetem, s CEU Demokrácia Intézetének a társigazgatója.

2023. augusztus 19. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. augusztus 19., szombat 16:05)
52:42
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Műsorunk második felében megbeszéljük a hét legfontosabb eseményeit R. Kiss Kornélia, a Magyar Hang, Baka F. Zoltán, a 24.hu újságírójával és természetesen Bolgár Györggyel.

Műsorunk 2. óráját megnézhetik a Klubrádió YouTube csatornáján szombaton este 6-tól. A teljes adás pedig a Klubrádió honlapjára kerül fel.

Hetes Stúdió Bolgár György Csernyánszky Judit R. Kis Kornélia Baka F. Zoltán Szénási Sándor
 
Hetes Stúdió 2023.08.19. Bolgár György, Csernyánszky Judit, R. Kis Kornélia, Baka F. Zoltán, Szénási Sándor
Fotó: Mátyus László