„Támogassa

Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap 13:00-tól Kadarkai Endrével.

Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

Az adást követően a YouTube csatornánkon meg is nézheti az adás videófelvételét.

A Szavakon túl már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Listen on Google Podcasts

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Szujó Zoltán: A Forma-1 aranykalitkáján kívül is van élet
Szavakon túl

Szujó Zoltán: A Forma-1 aranykalitkáján kívül is van élet

2023. május 09. 08:05

Az e heti Szavakon túl vendége Szujó Zoltán televíziós újságíró, sportriporter, műsorvezető, sportvezető volt. 1990-ben szeretett nagypapája vitte ki a Forma-1-es nagydíjra, talán ott dőlt el minden. Tizenegy éven át a Forma-1-es futamok helyszíni riportereként és műsorvezetőjeként láthattuk, illetve rendszeresen ő tudósított a hazai és nemzetközi profi ökölvívó mérkőzésekről. 2012-ben visszatért a Telesporthoz, ahol rövid ideig az MTVA Sport Főszerkesztőségének vezetőjeként is dolgozott. Tavaly december óta a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke.

Ábel Anita sosem a szereptől fél, hanem a kollégái fogadtatásától
Szavakon túl

Ábel Anita nem a szereptől, a kollégái fogadtatásától fél

2023. május 03. 10:22

Ábel Anita színésznő, műsorvezető, aki háromévesen gyermekszínészként kezdte, az ország azonban tizenkétéves korában ismerte meg a Szomszédok című teleregény Mágenheim Julcsijaként. Utána az RTL Klub Reggeli és déli beszélgetős műsorainak volt az egyik házigazdája, de láthattuk a Heti hetes állandó szereplőjeként és számos show műsorban is. Kadarkai Endrének beszélt nem ismert vívódó oldaláról, az önelfogadás nehézségeiről, a sebezhetőségéről, és a végre megtalált vidéki boldogságról.

Verebes István: Nem érti, miért nem elég, ha valaki tehetséges, miért kell hatalmat gyakorolni másokon
Szavakon túl

Verebes: Miért nem elég, ha valaki tehetséges, miért kell neki hatalom is?

2023. április 07. 12:14

A Szavakon túl vendége legutóbb Verebes István, Jászai Mari-díjas színész, rendező, műsorvezető, színházigazgató volt. A színész elmondta, hogy nagyon jónak tartja a műsor címét, mivel őt is mindig az érdekelte a színházból, hogy mi van a szavakon túl. A beszélgetésben szó volt még megbocsátásról, a hibákból nem tanuló vezetőkről és a naplóírásról.

Bakács Tibor: most azokkal az újságokkal takarítok, amikben anno publikáltam
Szavakon túl

Bakács Tibor régi cikkeivel pucolja az ablakot

2023. március 21. 22:04

Bakács Tibor "Settenkedő" újságíró, kritikus ritkán ad interjút, azonban most a Szavakon túl műsorával kivételt tett. Vezette a Magyar Narancs kulturális rovatát és az Élet és Irodalom főszerkesztő-helyettese is volt, utána mégis anyagi gondjairól cikkeztek, szalámilopása pedig hatalmas indulatokat váltott ki. Csodának tartja, hogy túlélte azt az időszakot, de mélyen csalódott az értelmiségben.