„A

Mély, kissé speciális beszélgetések minden vasárnap 13:00-tól Kadarkai Endrével.

Az adásban 20 fogalmat/kifejezést kap a vendég, és ő választja ki, melyekről beszélgessenek, de ő maga sem tudja, milyen kérdés is húzódik a kifejezés mögött, mely valamilyen módon kapcsolódik az életéhez.

Az adást követően a YouTube csatornánkon meg is nézheti az adás videófelvételét.

A Szavakon túl már podcast formában is hallgatható.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

Listen on Google Podcasts

 

Műsorhoz kapcsolódó cikkeink:

Bakács Tibor: most azokkal az újságokkal takarítok, amikben anno publikáltam
Szavakon túl

Bakács Tibor: most azokkal az újságokkal takarítok, amikben anno publikáltam

2023. március 21. 22:04

Bakács Tibor "Settenkedő" újságíró, kritikus ritkán ad interjút, azonban most a Szavakon túl műsorával kivételt tett. Vezette a Magyar Narancs kulturális rovatát és az Élet és Irodalom főszerkesztő-helyettese is volt, utána mégis anyagi gondjairól cikkeztek, szalámilopása pedig hatalmas indulatokat váltott ki. Csodának tartja, hogy túlélte azt az időszakot, de mélyen csalódott az értelmiségben.

Szavakon túl

Kásás: Már nem érdekel, mit gondolnak rólam

2023. február 27. 10:41

Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, kétszeres Európa bajnok, háromszoros bajnokok ligája győztes vízilabdázó. 2010-ben a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) az évtized legjobb játékosának választotta. A legendás kemény legények egyik emblematikus játékosát a kétezres években rocksztároknak kijáró rajongás vette körül, de ő sokszor a hátsó ajtón ment ki, hogy ne találkozzon a rajongókkal. A Szavakon túl műsorban beszélt arról, hogy mit jelentett neki a népszerűség, a játék szeretetéről, és jelenlegi terveiről is.

Szellő István: Egy profi mindig legyen fegyelmezett
Szavakon túl

Szellő István: Egy profi mindig legyen fegyelmezett

2023. február 20. 17:14

Szellő István újságíró, televíziós műsorvezető. 1989-ben került az MTV külpolitikai szerkesztőségébe, munkája elismerésekén többször jutalmazták nívódíjjal. Ő volt az RTL Klub híradójának első műsorvezetője, a neve teljesen összefonódott a csatornáéval, ahol egyedülálló módon, Erős Antóniával huszonnégy éve vezeti az esti híradót. A Szavakon túlban mesélt a kereskedelmi televíziózásban eltöltött huszonöt évről, ami szinte észrevétlenül elröppent, a híradós munkáról, ami szinte félkatonai szervezet.

Csuja Imre: lépésről lépésre haladva jutott fel
Szavakon túl

Csuja Imre: lépésről lépésre haladva jutott fel

2023. február 13. 12:20

Csuja Imre hiába az ország egyik legnépszerűbb színésze, azt mondja, nem betegesen öntelt, de nem is kishitű. Lelke mélyén mindig egy hajdúnánási kisfiú marad, és szerinte így van ez rendjén, ez az érzés nem szabad, hogy elmúljon. Népszerűségét és szerethetőségét annak is köszönheti, hogy természetes tud lenni a színpadon, úgy mondja a szöveget, mintha ő írta volt, vagy neki írták volna: amolyan „Csujásan”.

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot
Szavakon túl

Egy tökös magyar legény, sosem hazudja jóra az igazságtalanságot

2022. november 26. 15:37

Nagy Ervin, Jászai Mari-díjas színész, producer, akit a Színművészeti Főiskola elvégzése után rögtön szerződtetett a Katona József Színház, ahol 2020-ig társulati tag volt Játszott többek között A Hídember, az Állítsátok meg Terézanyut!, a Kaméleon, a Testről és lélekről, valamint a Kincsem filmekben. Ő volt az RTL Klubon futott A Tanár sorozat címszereplője. Az egyik legfoglalkoztatottabb férfi filmszínészünk Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túlban.