„Klubrádió
A lényeg

Rákay visszatért: "Amit Schillingék csinálnak, nem művészet, hanem vállalhatatlan mocsok"

9/06/2023 09:13

| Szerző: Klubrádió

"Vess meg érte, de számomra az sem katartikus, amikor Schilling egy száll falloszban szaladgál a színpadon, vagy amikor decens neje a Lúzer című darabban - habteste minden porcikáját közkinccsé téve - egy kanapén, két fiú között ülve, a nadrágjukban matatva igyekszik kézzel kielégíteni őket, a roppant művelt, értő, belvárosi közönség elismerő pillantásaitól övezve" – válaszolta yebek mellett Rákay Philip Gryllus Dorkának, miután a színésznő felhívta a figyelmét: Schilling Árpád (és felesége, Sárosdi Lilla) a fideszes odamondóember állításásával ellentétben nem árufeltöltő Franciaországban.

Mi több,  Schilling számos darabot jegyez Európa-szerte, Sárosdi pdig öt színházi projektben vett részt az utüóbbi idöben.

A Facebook-párbaj Rákay és Nagy Ervin között kezdődött és csütörtökön már Dés Lászlót is arra sarksllta, hogy elmondja a véleményét a fideszes influenszerről. A Megbeszéljük című műsorunkban "A NER bérfigurájának" nevezezte hősünket, akinek érdemei szerinte annyiban merülnek ki, "hogy rendkívül lojális, mint a kutya a gazdáját, nyalogatja az őt jól tartó kormány kezét." (A Telex nyomán)