„Klubrádió
A lényeg

Gryllus Dorka helyretette Rákay Philipet

8/06/2023 12:58

| Szerző: Klubrádió

„Helló, Philip, azt szeretném neked elmondani, hogy a Schilling Árpád és a Sárosdi Lilla nem árufeltöltő, nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek” – mondta Facebook-videójában a jó ideig szintén külföldön, Németországban is játszó színésznő, Gryllus Dorka. Stuttgart, Zágráb, Berlin, Drezda, Varsó, Amszterdam, Klaipeda, Coventry, San Francisco, Ljubljana, Vilnius, Die, Lausanne, Lyon – sorolta fel a helyeket, ahol Schilling rendezett.

Sárosdi Lilla pedig öt színházi projektben vett részt, négy különböző társulattal, mindegyikben francia nyelven játszott – világosította fel Rákay Philipet Gryllus Dorka.

A színésznő ennek azért érezte szükségét, mert Rákay a Nagy Ervinnel vívott facebookos párbajában egy ponton azt állította: Schilling és Sárosdi éppen árufeltöként dolgozik egy francia boltban.

„Szerintem legyünk rájuk büszkék, hogy ilyen sokat értek el magyar művészként a világban, szerintem erre az egész ország büszke lehet, szerintem legyél rá te is büszke!” – üzente Gryllus Dorka. (A hvg.hu nyomán)