„Köszönjük,
A lényeg

Minden idők legnagyobb békemenete lesz a jövő szombati – tudatta a CÖF szóvivője

26/05/2024 15:08

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Bárkay Tamás

A tömeg hangja elhallatszik majd Brüsszelig.

Minden idők legnagyobb békemenete lesz a jövő szombati – helyezte kilátásba  ifj. Lomnici Zoltán, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője a közrádió Vasárnapi újság című műsorának.

Lomnici azt mondta, hogy talán még soha nem kaptak ilyen sok visszajelzést a fővárosból, vidékről és a külhoni magyarság részéről. Ennek több oka van, de főként az, hogy

az emberek csak a magyar miniszterelnökben bíznak, hogy Magyarországot kívül tudja tartani a háborúból.

Október 23. - Békemenet
 
Budapest, 2021. október 23. Bayer Zsolt publicista és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szóvivője (j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Szabadság hídnál az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán
 
 

A szerinte háborúpárti Magyar Péter országjárásáról megjegyezte: egy kisebbségi komplexusból táplálkozó és a bosszú által éltetett politikai méregtelenítő kúrát nem nevezne kampánykörútnak.

Június 1-jén olyan tömegre számít, hogy már nem lesz értelme a számháborúnak, és amelynek a hangja elhallatszik Brüsszelig. (MTI)