„Köszönjük,
A lényeg

A "háborúpárti" lesz a Fidesz új kampányának hívószava

26/05/2023 19:43

| Szerző: Klubrádió

"Figyelemfelhívó" kampányt indít a Fidesz – jelentette be a párt kommunikációs igazgatója, Hollik István Facebook-oldalán.

Hollik azt ismételgeti a felvételen, hogy a "baloldal" a háború pártján áll, szerinte fegyvereket és katonákat küldene Ukrajnába, ez veszélyes, és ezekről a veszélyekről a magyar embereknek is tudniuk kell.

Az egészet Karácsony Gergely egy mondatára tervezik felfűzni, amelyben a főpolgármester arról beszélt, hogy azért nehéz a 3-as metró kocsijainak felújítása, mert hadban állunk az országgal, ahol a cég működik. Erről a teljes beszélgetést az Egyenes Beszédben lehet megnézni, három perc környékén kezdődik ebben a videóban.

Hogy az újabb kampány mennyibe kerül majd, az csak később derül ki, ha egyáltalán. A Fidesz egyébként nem hagyja kihűlni a háborúpárti kifejezést, fórumukon, az amerikai nagykövetnek címzett üzeneteikben, a honvédelmi minisztertől vagy éppen a svéd NATO-tagság ügyében is sokszor olvashattuk már tőlük. 

Valójában egyetlen NATO-tagállam sem vesz részt a háborúban, hiszen az Oroszország és Ukrajna között zajlik, miután előbbi megtámadta utóbbit.

(Kiemelt képünkön Hollik István a Stop Gyurcsány-kampány idején, fotó: MTI/Balogh Zoltán)