„Klubrádió
Szerepvállalás

Zenével épít csapatokat a Superar

26/03/2023 10:00 | Frissítve: 2023. március 26.

| Szerző: Bíró Bori/Klubrádió

Az eheti Szerepvállalálsban a Good Impac Fenntarthatósági Vásár megálmodója, Kiss Gyöngyvér mesél a tapasztalatokról. Később az esemény egyik legsikeresebb szereplője, a Superar Zeneművészeti Alapítvány mutatkozik be.

2023. március 25. Szerepvállalás (2023. március 25., szombat 13:00)
27:16
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori Szerkesztők: Bíró Bori

Nyolc civil szervezet mutatta be üzleti szolgáltatását 70 vállalati vezetőnek abban a reményben, hogy mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködés alakuljon ki.

Az immár hetedik alkalommal megszervezett Good Impact Fenntarthatósági Vásáron a civilek a for-profitoknak olyan szolgáltatásokat kínáltak, melyek megoldást adnak olyan problémákra, mint például a belső közösségépítés, a diverzitás, a munkavállalók megtartása vagy az egészséges munkahely.

 
A Superar gyerekkórusa. Forrás:
Superar
 

Kiss Gyöngyvér, a vásárt megálmodó Civil Impact Nonprofit Kft. alapító-ügyvezetője mesél a tapasztalatokról. A műsor második részében az esemény egyik legsikeresebb szereplője, a Superar Zeneművészeti Alapítvány mutatkozik be.

Ők zenés csapatépítő szolgáltatásukkal arattak nagy sikert; A műsorvezető Bíró Bori erről kérdezi a program művészeti vezetőjét, Morvay Juditot.

A teljes adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg.

Szerepvállalás
2023. március 11., szombat 13:00
Szerkesztő-műsorvezető: Bíró Bori