„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Zene és próza – Peller Anna az Ötösben

26/03/2022 09:27

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Peller Anna színművész volt, majd a műsor második órájában Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

2022. március 25. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2022. március 25., péntek 10:05)
90:25
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes

Gálvölgyi János és Peller Anna a beszélgetést rögtön dalban kezdték el, és hogy mennyire egy hullámhosszon vannak, abból is hamar kiderült, hogy egyformán nagy tisztelettel viseltetnek szakmájuk nagyjai iránt. Sőt, mint a beszélgetésből kiderült, egykor mindketten először végigsétálva az Operettszínházban végigsimították a falat meghatottságukban.

Peller Anna elmondta a műsorban, hogy harmadjára vették fel a Színművészeti Főiskolára, és nagyon fontosak lettek számára az osztálytársai, akikkel még ma is tartják a kapcsolatot. A főiskola idején még azt hitte, naiva alkat, de az osztályfőnöke, Kerényi Imre felhívta arra a figyelmét, hogy megvan benne a drámai véna is, és igazi komika lehet belőle. Így is lett.

A műsorvezető kérdésére Peller Anna beszélt tévés munkájáról is, ami azért fontos számára, mert szereti több mindenben kipróbálni magát, és nagyon pörgős személyiség.

 
Peller Anna és Gálvölgyi János
 Fotó: Klubrádió
 

Peller Anna tabuk nélkül beszélt a súlyával kapcsolatos egykori félelmeiről is. Elmondta, Kerényi Imre oldotta fel benne ezt a szorongást azzal, hogy kihangsúlyozta, a tehetsége miatt vette fel a főiskolára, és nem azért, mert sovány vagy vékony.

Peller Annát sokan a hangjáról ismerik fel először, ami nem véletlen, hiszen sokat szinkronizál. A műsorban elmondta, ez a munkájának egyik fontos része. Már gyerekkorában a húgával, Peller Mariann-nal játékból szinkronizálták a tévéműsort, majd felnőtt fejjel már maga jelentkeztek a Pannónia Filmstúdióba, hogy a hangját adhassa egy filmhez. Akkor még csak a tömeg része volt, ma már főszerepekben hallhatjuk.

Az adást a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg. 

Ötös - Gálvölgyi Jánossal
2022. március 25., péntek 10:05