„Klubrádió
Lég-Kondi

Nem kért a műanyagból, nem engedték neki

20/06/2019 14:39

| Szerző: Klubrádió

Saját dobozában szerette volna elvinni az ebédjét, nem műanyagban, de az eladók nem engedték a 18 éves fiúnak, akivel a Lég-Kondi legutóbbi adásában beszéltünk.

Bemutattuk egy 18 éves fiú történetét, aki panaszlevelet írt egy kifőzdének, miután nem engedték neki, hogy saját dobozában vigye el az ebédet, ugyanis az eladók csak  műanyagba lettek volna hajlandóak kiadni neki. Beszéltünk a fiúval, az áruházlánc szóvivőjével és az Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal is.

 

Hallottak már az okos városokról? Több európai városban adatgyűjtéssel, új technológiákkal próbálják elérni a fenntarthatósági célokat. Miben rejlik ezek veszélye? Angliai tudósítónk számolt be a részletekről.

Megosztottuk a hallgatókkal a hét legfontosabb zöld híreit az egyik legalaposabb szakportál, a greenfo.hu főszerkesztőjének gyűjtésében.

Hosszan beszélgettünk Bart Istvánnal, az egyik legelismertebb magyar klímaszakértővel, aki szerint sajnos komoly tragédiának kell bekövetkeznie a bolygón, hogy felismerjük, változtatnunk kell.

Az adást a cikk elején, a lejátszás ikonra kattintva hallgathatják meg!

Lég-Kondi
2019. június 19., szerda 15:00
Műsorvezető: Fórizs Mátyás